Чемпіонат U-19. 4 тур.
30 серпня. 13.00. Рава-Руська. Стадіон «Локомотив».
«Карпати» (Львів) — СК «Дніпро-1» 4:0 (1:0)
Головний суддя: Микола Байдюк (Чернівці)
Суддя на лінії: Назарій Цмоканич (Львів), Анастасія Волощук (Чернівці)
Четвертий арбітр: Олександр Кальонов (Львів)
Спостерігач арбітражу: Андрій Валенко (Львів)
«Карпати»: Горох, Мудрик (кап), Слічний, Слюсар, Данилюк, Романік (Лень,82), Гудзінський, Тлумак (Козак,53), Сущак (Мердеєв,66), Бей (Раделицький,61), Лісовик (Стень,50).
Запасні: Сасс, Даніловський.
Головний тренер:Роман Гнатів
«Дніпро-1»: Зновенко, Езеагбанарі (Жінчин,59), Козленко, Горілий, Савченко (Кобельчук,50), Кіреєв (кап), Глебін (Полонський,41), Ярмолюк, (Бутіч,59), Копил, Віговський (Кравченко,73), Гора.
Запасні: Веклич, Маловічко.
Головний тренер: Віктор Біцюра
Попередження: Гора (36), Гудзінський (60), Кіреєв (64), Кобельчук (66), Зновенко (67)
Вилучення: Гора (62, друга жовта картка)
Голи: Сущак (40), Романік (65, з пенальті), Слічний (84,88)

Перший тайм гри пройшов за переваги гостей, які діяли більш агресивно. Непогані шанси відкрити рахунок у середині тайму мали Копил і Віговський, але м’яч після їх ударів йшов повз воріт суперника. Львів’яни свій по-справжньому перший гольовий момент створили лише під завісу тайму і зуміли його використати – Сущак, опинившись перед голкіпером дніпрян, зумів проштовхнути м’яч у сітку. Вже у компенсований арбітром до першого тайму час міг відновити рівновагу Віговський, але знову його підступний удар з лінії штрафного майданчику був трохи неточним.
Ключовим моментом гри став епізод, коли дніпряни отримали право на дуже гострий штрафний – його Копил виконав вище воріт, але перед цим другу жовту картку отримав Гора за неспортивну поведінку, залишивши команду у меншості. А невдовзі після цього господарі отримали право на пенальті, який реалізував Романік. Фактично після цього у матчі все було вирішено, і львів’яни спокійно повели поєдинок до перемоги, до того ж довівши рахунок до великого незадовго до фінального свистка.

Пресслужба СК «Дніпро-1»