Свій черговий спаринг провела юнацька команда СК «Дніпро-1», яка готується до відновлення чемпіонату країни U-19 серед клубів УПЛ. Цього разу в манежі на базі у Придніпровську суперником підопічних Віктора Біцюри став представник Першої ліги  магдалинівський «ВПК-Агро», який напередодні екзаменував і молодіжний склад дніпрян.

Цей поєдинок спортклубівці провели у такому складі: з перших хвилин вийшли Веклич, Чалий, Будов, Матюшенко, Щуров, Свистун, Кобельчук, Кілик, Головацький, Ратушний і гравець на оглядинах. На заміну виходили: Кінарейкін, Попов, Козюбенко, Янюк, Я. Кравченко, Костюченко, Прометной, Бойко, Плотко, Мисляй.

Не дивлячись на суттєву різницю у віці юні спортклубівці дуже непогано виглядали на тлі такого досвідченого суперника. В результаті перший тайм закінчився унічию 0:0, що є красномовним свідоцтвом того, наскільки дніпряни гідно протистояли супернику. Тільки після перерви вже далася взнаки різниця у класі команд, і гостям вдалося забити три безвідповідних м’ячі. Проте, в цілому тренерський штаб спортклубівці залишився задоволеним побаченим – усі хлопці добре відпрацювали і намагалися проявити себе з найкращого боку, особливо у протистоянні зі значно старшими опонентами.

Наступного тижня у команди  заплановано ще два спаринги. У середу, 3 лютого, дніпряни зіграють з найсильнішим аматорським клубом Дніпропетровщини томаківським «Скоруком», а у суботу, 6 лютого, проведуть контрольний поєдинок із суперником по чемпіонату U-19 луганською «Зорею».

Пресслужба СК «Дніпро-1»