Сьогодні в манежі на клубній базі юнацька команда СК «Дніпро-1»U-19 провела свій перший спаринг у 2020 році. Суперником підопічних Віктора Біцюри став дніпровський «Легіонер» – клуб, що складений з африканських студентів дніпровських вищів, який виступає в аматорському чемпіонаті України та обласній Суперлізі.

Спортклубівці  провели два тайми різними складами. На поле виходили Веклич, Бабічин (обидва голкіпери провели по тайму, як в воротах СК «Дніпро-1», так і за «Легіонер»), Езеагбанарі, Матвеєв, Стельмащук, Кобельчук, Попов, Матюшенко, Бутіч, Кілик, Гаврилюк, Карповський, Кравченко, Мисляй, Сокол, Янюк, Лебедєв, а також чотири потенційних новачки – один з дніпровської школи, двоє з Одеси і ще один зі Львова.

Протягом всього матчу спортклубівці мали відчутну перевагу. Ще за рахунку 0:0 Матвеєв не реалізував пенальті, пробивши вище поперечини, але у першому тайму рахунок таки було відкрито – відзначився Карповський. Після відпочинку жовто-чорні провели ще два голи у ворота суперника (забиті м’ячі на рахунку Сокола і Янюка), і у підсумку здобули переконливу перемогу 3:0.

Свій наступний контрольний матч дніпряни проведуть наступної суботи, 8 лютого, також в манежі на базі у Придніпровську, проти свого суперника по чемпіонату країни U-19 полтавської «Ворскли». Початок гри о 14 годині.

Пресслужба СК «Дніпро-1»