Контрольний матч.

17 лютого. 14.15. Манеж. НТБ «Дніпро».

СК «Дніпро-1» U-19 – «Зоря» U-19 (Луганськ) 2:1 (1:1)

«Дніпро-1»: Долгий, Кожушко, Терещенко, Березанський, Ніколішин, Лебедєв, І.Матюшенко, Єршов, Кравченко, Свистун, Рогач. На заміну виходили: В.Матюшенко, Мельничук, Колодежний, Руденко, Кілик, Шалупець, гравці на оглядинах.

Голи: … (28), Єршов (30), Руденко (49)

Черговим суперником юніорів спортклубівців на зборі стали їх однолітки з луганської «Зорі». У першості U-19 луганчани випереджають дніпрян на дві сходинки і 5 очок, при цьому у спортклубівців гра в запасі, тож можна говорити про те, що обидві команди приблизно рівні за своїм класом.

Перший тайм пройшов у цікавій боротьбі. Обидві команди намагалися діяти на високих швидкостях і показували, як для зборів, достатньо якісну гру. Вже у дебюті матчу господарі провели кілька різких атак, на вістрі яких був Рогач, але в одному випадку він, залишившись на самоті перед голкіпером, пробив поруч із стійкою, а в іншому воротар ногою відбив удар на кутовий.  На 26-й хвилині Свистун ледве не замкнув простріл Кравченка, але не зумів точно зреагувати на передачу.

Гості намагалися шукати вільні зони у захисті дніпрян, і якщо на 15-й хвилині Довгий зумів відвести загрозу, відбивши удар кулаками, то на 28-й луганчани зуміли скористатися виходом сам н сам і відкрити рахунок. Проте відігралися дніпряни дуже швидко – Єршов до останнього поборовся у воротарському майданчику суперника і у шпагаті проштовхнув м’яч у сітку -1:1!

До завершення тайму спортклубівці виконали ще пару небезпечних стандартів: спочатку Рогач трохи не замкнув навіс зі штрафного, а невдовзі Лебедєв закрутив м’яч у дальній кут, і голкіперу «Зорі» довелося відбивати удар\навіс у непростій ситуації у високому стрибку.

А на початку другого тайму дніпряни вийшли вперед. Після кутового у воріт спортклубівців пішла різка контратака, і Руденко втік від опікуна та реалізував вихід сам на сам -2:1!

У подальшому гра продовжувалася у цікавій боротьбі, при цьому тренерський штаб спортклубівців надав можливість проявити себе і кільком виконавцям, що зараз знаходяться в команді на оглядинах. Гості в основному загрожували після стандартів, але захист спортклубівців діяв надійно і тільки на 73-й хвилині дніпрян від неприємностей врятувала стійка воріт. При цьому господарі і самі не забували про атаки, проте особливо гострих було не так і багато. Запам’ятався момент коли голкіпер «Зорі» під пресингом ледве не втратив м’яч у власному воротарському майданчику в боротьбі з Шалупцем, а також штрафний у виконанні Кілика, коли м’яч смачно поцілував поперечину.

Отже, дніпряни продовжили переможну ходу у контрольних матчах на зборах.

Свій наступний спаринг підопічні Геннадія Щекотиліна проведуть вже у суботу, 19 лютого, проти однолітків з «Кривбасу». Початок матчу о 12 годині.