Два гравці СК «Дніпро-1» – U-19 Ярослав Кравченко і Дмитро Костюченко в інтерв’ю клубній пресслужбі розповіли про підготовку команди до весняної частини юнацького чемпіонату країни.

Ярослав Кравченко, нападник СК «Дніпро-1» – U-19:

– Дуже скучали за футболом, адже місяць відпочивали. Зараз повністю готові до тренувань і ведемо ретельну підготовку до другої частини чемпіонату. Поки що ми посідаємо дев’яте місце, але вважаю, що повинні фінішувати у першій п’ятірці.

– Які завдання поставив особисто для себе у 2021 році?

– Повторюся, що хочеться, щоб команда потрапила до чільної п’ятірки чемпіонату, а самому забити навесні хоча б сім м’ячів, щоб загалом на моєму рахунку було десять. Все ж таки, з трьома забитими голами форварда не повинно бути у команді (посміхається).

– В команді велика кількість новачків. Не побоюєшся конкуренції?

– Так, прийшли нові хлопці в команду. Будемо конкурувати і боротися за місце в основному складі. Конкуренція, особливо, коли вона здорова – це добре, адже тоді у кожного буде зростати майстерність.

– Попереду багато спарингів. З ким цікавіше грати: із однолітками чи проти старших суперників?

– Мабуть все ж таки проти однолітків цікавіше, адже нам з ними боротися далі в чемпіонаті і хочеться дізнатися і їхній рівень також. Хоча на тлі дорослих футболістів теж класно пограти. Чекаємо цих матчів, готуємося і будемо грати.

Дмитро Костюченко, захисник команди U-17 дніпровської Академії:

– У нас, хлопців з Академії, є чудова можливість проявити себе на зборі з командою U-19. Зараз гравці 2002 року народження перейшли на підвищення до молодіжного складу, тому у молодших є можливість себе показати, щоб у майбутньому отримати шанс закріпитися в команді.

– Старші хлопці на першому тренуванні не ображали? (посміхаємося)

– Ні, вони спокійно ставляться до нас і теж працюють, щоб довести власний рівень, а потім вже піти у дубль та першу команду. Тож абсолютно спокійно ставляться до того, що приходять в команду нові футболісти.

– Які завдання ставиш перед собою на цих зборах?

– Хочу досягти успіху і закріпитися в команді U-19, щоб у подальшому потрапити в склад і вже прогресувати.

Пресслужба СК «Дніпро-1»