Післяматчевий коментар тренера СК «Дніпро-1» Юрія Беньо:

– Думаю, що сьогоднішня гра була цікава для усіх вболівальників, які були на стадіоні і біля екранів телевізору, тому що дійсно було багато моментів і напруги у грі. З нашого боку ми намагалися нав’язати свою гру, але було видно, що череез велику паузу між минулим чемпіонатом і цим, у «Ворскли» була перевага у тому, що вони вже встигли зіграти один офіційний матч. Саме тому супернику і було легше увійти у гру, а нашим хлопцям у перші 15-20 хвилин заважало хвилювання. Ну, а за другій тайм можу тільки сказати респект нашим хлопцям, адже забити два м’ячі у Полтаві не кожна команда зуміє.

– На ваш погляд підсумковий рахунок 2:2 повністю відповідає тому, що відбувалося на полі, чи якійсь з команд сьогодні пощастило?

– Якщо взяти по гольовим моментам, які виникали біля одних та інших воріт, то це була заслужена нічия. Було б несправедливо, якби ми в кінці гри пропустили. Хоча, ви бачили, що навіть у меншості ми забили два м’ячі і мали нагоди, щоб забити третій.

– Якби забили третій, це було б справедливо?

– Коли ти у меншості забиваєш – це завжди справедливо!

– Прокоментуєте сьогоднішній арбітраж матчу?

– У арбітрів є свої фахівці, так що нехай вони оцінюють їх дії. Ми розуміємо, що гра була напруженою, і було дуже багато єдиноборств, багато віддано сил, тому і для арбітрів ця гра була дуже важкою, адже ніхто не хотів поступатися. Але і емоцій було багато, особливо коли ти два місяці чекаєш цього матчу, і живеш ним, проте – це футбол.