Перший робочий день «Дніпра-1» у міжсезоння підсумував почесний президент клубу Юрій Береза:

– По-перше, ми добре привіталися з тренерським штабом, з колективом. Настрій чудовий! Можу сказати, що трансферна робота ще не закінчилася. Вона триває. Гадаю, найближчим часом будуть новини, і команда сформується остаточно.

І ще одне. На жаль, минулі два роки ми не підтримали традиції, які були закладені у другій та першій лігах. Ми це виправимо, і, думаю, робота над помилками буде досить ефективною – зустрінемось в гостях у президента.

– Ви вже поспілкувалися з тренерами та гравцями. Що сказали їм, що, вони, можливо, пообіцяли?

– Ні, ані обіцянок, ані серйозної розмови ще не було. Головне, що всі живі-здорові. Це зараз одне з найголовніших питань. Обговорили календар – вважаємо, він непоганий для нас. Також підтримуємо збірну, тим більше там є наш представник. Чекаємо, коли він вийде та заб’є дебютний гол за збірну України. Але основне завдання – підготовка до нового чемпіонату. У першому сезоні в Прем’єр-лізі намагалися досягти чогось більшого, але не вдалося. Потім була зміна тренера, провальне перше коло та успішне друге. І зараз завдання – підготуватись до першого матчу, аби виходити та вигравати. Кожний матч буде, як останній.

– Чи варто чекати конкретних завдань на сезон?

– Вони будуть, але сформуємо їх лише після того, як підпишемо тих гравців, яких бажає тренерський штаб. Якщо в нас все вийде, будуть завдання. Цього року вони будуть поставлені.