Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза поділився власними враженнями від перемоги спортклубівців у першому офіційному матчі 2021 року:

– Хочу почати з привітання нашого метра Валерія Васильовича Городова, за якого я вболівав ще з дитинства. І запорука сьогоднішньої перемоги на 50 відсотків – це Валерій Городов і його вихованці. Сьогодні Валерій Юрчук, на мою думку, був кращим у грі.

Щодо перемоги, то ми її не просто очікували – вона для нас омріяна. Мабуть, ми віддали супернику боржок, коли не перемогли його на старті цього чемпіонату. Взагалі, ми в роздягальні змінили декілька традицій. І сьогодні там я побачив команду, яка готова кусати, битися і вигризати позитивний результат на полі. Це зараз, мабуть, основне.

За останні чотири роки я бачив різну команду, різні роздягальні. Сьогодні мені сподобалося: був настрій, коли ми не шапками закидаємо суперника, а чітко виконаємо настанову тренерського штабу. Все це було потім втілено на полі, а коли це є, тоді є і перемога. Сьогодні на полі була справжня Команда.

–  Чи хвилювалися ви за стан газону, адже у багатьох міста країни довелося грати буквально на снігу?

– Ми постійно контролювали, як готується до гри «Дніпро-Арена», при тому, що ми бачили, що відбувається з полями по всій Україні. Насправді погода зараз нам закинула непросте випробування, але «Дніпро-Арена» все це пройшла із честю. Хочу подякувати всьому колективу стадіону, всім, хто брав участь у підготовці поля до гри – усім вам величезна подяки і низький уклін. Завдяки вам ми зуміли показати гарну гру. Окрема подяка і Андрію Анатолійовичу Русолу, який, починаючі з трансферів і завершуючи футбольним полем, повністю відданий життю клуба. За це я йому дуже вдячний.

Пресслужба СК «Дніпро-1»