Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза розповів про власні враження від матчу проти «Карпат» (2:0):
-Сьогодні я отримав справжню насолоду і красоту від матчу. По-перше, видно що команда додає від матча до матчу. По-друге, я бачу малюнок гри. Він є навіть у тих матчах, де ми поступаємося, ми все одно граємо у свій футбол. Можливо, нам не все вдається, але ми демонструємо свій футбол, в чому і є наша самобутність. Подивиться на сучасну УПЛ. Хто має свій почерк? Дуже мало таких команд. Я радий, що «Дніпро-1» має свій почерк, має власну яскраву крапку, яку команда може поставити у будь-якому матчі. Так, не все вдається, не вистачає десь досвіду, але подивіться, як підтягується наша молодь. І це головне, у нас є віра в майбутнє, що найближчим часом ми будемо показувати результати на рівні першої шістки Прем’єр -ліги.
Що стосується найближчих матчів проти грандів, то на цьому рівні взагалі немає простих ігор. І у цих матчах проти «Динамо» і «Шахтаря» ми будемо перевіряти команду, її рівень. Ми вже зараз мріємо про єврокубки, і подібний досвід буде здобуватися саме у таких матчах.
І ще я хочу подякувати нашим найвідданішим вболівальникам, які приходять на кожен матч. Я знаю, що вболівати по телебаченню чи Інтернету навіть приємніше і легше, але ми граємо у першу чергу для тих, хто приходить на стадіон, тому їм особлива подяка.

Пресслужба СК «Дніпро-1»