Півзахисник спортклубівців Юрій Вакулко поспілкувався із журналістами на відкритому тренуванні  команди.

– Юрію, позаду перший етап сезону в УПЛ. Який зараз настрій в команді перед стартом другої частини чемпіонату?

– Настрій хороший, оскільки ми набрали сім очок у чотирьох матчах після відновлення сезону, при тому, що у нас були серйозні суперники. Звичайно, прикро, що не зуміли зачепитися за першу шістку, до чого нам не вистачило буквально одного-двох очок. Їх ми цілком мали набирати у матчах, де не повинні були втрачати очки.

– Попереду знову «Маріуполь». Чого чекаєте від цієї гри?

– Звичайно, ми очікуємо, що суперник приїде дуже зарядженим на перемогу, хоча, якщо ви дивилися минулий матч, то мені здається, що усі вилучення у маріупольців були справедливими. Дійсно, це вплинуло на гру, але звинувачувати у цих епізодах арбітрів було б несправедливо. Маріупольці тоді вийшли на поле агресивними, а зараз взагалі у них буде подвійна мотивація. Як кажуть, будуть по-спортивному злі.

– Ти казав, що тобі не подобається VAR, але саме за твоєю участю були два ключових епізоди в матчах з «Динамо» і «Маріуполем», коли арбітр переглянувши повтор, вилучав суперників з поля. Й досі тобі не подобається застосування відеосистеми?

– Я казав, що мені не подобається те, що арбітр переглядав епізод досить довго – це стосувалося гри з «Динамо». У матчі з «Маріуполем» все відбувалося доволі швидко – суддя прийняв рішення буквально за 30-40 секунд. Головне, щоб рефері приймав правильні рішення. Як і завжди, тут є свої плюси, є мінуси, хтось за, хтось проти. Сьогодні це нам допомогло, але коли буде навпаки, і VAR зіграє проти нас, це нам не буде подобатися (посміхається).

– Владислава Супрягу було визнано кращим гравцем лютого в УПЛ. Як привітали форварда в команді?

– Нічого особливого. У роздягальні сказали йому, що він перший в історії СК «Дніпро-1», хто став кращим гравцем місяця в УПЛ. До речі, зараз треба Владу це нагадати, і, можливо, коридор йому зробимо (посміхається).

Пресслужба СК «Дніпро-1»