Заступник директора «Дніпро-Арени» Юрій Продан прокоментував готовність стадіону до матчів УПЛ:

– Зараз усі ретельно слідкують за готовністю до матчів футбольних полів. Десь матчі переносяться, а от головний тренер СК «Дніпро-1» Ігор Йовічевіч сказав, що вони грали, майже, як весною. Наскільки важко було підготувати арену до гри, враховуючі складні погодні умови?

– Ми почали підготовку поля десь тижня за два до першої гри. Ми заздалегідь включили обігрів, почистили поле, а остаточну чистку газону ми завершили буквально за три години до стартового свистку. Ми задіяли усі сили, які було можливо, залучили людей з тренувальної бази у Придніпровську, і, завдяки цьому, поле у тому стані, в якому ви бачите. Воно цілком виглядає достойно, хоча і є деякі проблемні місця. Насправді, ми розраховували на те, що на «Дніпро-Арені» чемпіонат розпочнеться пізніше на два тижні (гра з «Інгульцем» за попередньою домовленістю повинна була відбутися на полі гостей, оскільки у першому колі команди грали у Дніпрі), але коли дізналися, що матч все ж таки відбудеться у нас, то зробили усе від нас залежне, щоб поле було у хорошому стані.

– Після гри і футболісти, і тренерський штаб подякували працівникам стадіону за роботу. Вважаєте, що сьогоднішня перемога і ваша також?

– Так, між собою ми жартували, що якщо команда сьогодні не виграє, то футболісти підуть також чистити стадіон (сміється).

– До столиці вас не викликають допомогти з їхніми стадіонами?

– Ні (посміхається). Насправді, їм там важче із кліматом, а нам все ж таки пощастило. У нас випало 10 см снігу, а у них – півметра снігу. Тому нам дійсно було легше.

Пресслужба СК «Дніпро-1»