Третій рік поспіль в Україні складаються списки кращих юних футболістів, які виступають юнацьких чемпіонатах країни у вікових категоріях від U-14 до U-19 під егідою ДЮФЛУ.  І сьогодні в столичному Будинку футболу відбулася урочиста церемонія нагородження кращих футболістів сезону, які отримали «Золотий м’яч ДЮФЛУ». Дуже приємно, що фактично у кожній номінації претендентами були дніпряни, а двоє з них вибороли головний приз!

Кращим футболістом «захисного плану» у віці U-17 (2002 рік народження) став півзахисник СК «Дніпро-1» (в цьому сезоні він виступав і за основу, і за U-21, і за U-19) – Арсеній Батагов! Він випередив двох київських динамівців Костянтина Вівчаренка та Іллю Забарного, і отримав головний приз з рук тренера-переможця чемпіонату світу 2019 року Олександра Петракова.

Кращим футболістом «атакуючого плану» у віці U-19 (2000 рік народження) став півзахисник СК «Дніпро-1»  Іван Литвиненко! Він обійшов форварда ковалівського “Колосу” Станіслава Сорокіна і нападника столичної “Оболоні-Бровар” Артема Дерев’ягу, а приз отрмав з рук колишнього форварда ФК “Дніпро” і збірної України Олексія Білика.

До трійки кращих також потрапили:

У віці U-14 (2005 рік народження) в категорії «кращий гравець захисного плану» представник дніпровської Академії – Максим Терещенко.

У віці U-15 (2004 рік народження) в категорії «кращий гравець атакуючого плану» представник СК «Дніпро-1»-U-19 – Єгор Ярмолюк.

У віці U-16 (2003 рік народження) в категорії «кращий гравець атакуючого плану» представник СК «Дніпро-1»-U-19 – Сергій Лебедєв.

У віці U-19 (2000 рік народження) в категорії «кращий гравець захисного плану» голкіпер СК «Дніпро-1» – Віктор Бабічин.

В категорії «кращий тренер» до списку лауреатів потрапив наставник «Дніпро-1»-U-19 – Віктор Біцюра.

Пресслужба СК «Дніпро-1»