Пресконференція головного тренера СК «Дніпро-1» Ігоря Йовічевіча:

– Ми максимально серйозно готувалися до «Минаю», бо побачили, на що вони здатні, проти «Десни». Фаворити не завжди перемагають, але ми були налаштовані добре. І перемогли, думаю, заслужено. У першому таймі структура та організація гри була досконалою. В другому таймі зміна системи дещо гру зруйнувала, але розігралися швидко. У другому таймі мали моменти, навіть кращі, ніж у першому. Загалом, повторюся, перемогли заслужено, і я вітаю хлопців з грою.

– Перед грою нагадували про рахунок першого кола?

– Це було одним з мотиваційним фактором. Та гра запала нам в душу. Ми готувалися дуже серйозно, і мотивація у всіх хлопців зашкалювала. Попри місце «Минаю» у таблиці, ми бачили, на що вони здатні, і вийшли з повагою до суперника. Не розслаблялися, і декілька розіграшів вийшло дуже добрими, що тішить. Тішить і те, що провели шостий матч на нуль у другому колі. Це означає, що команда солідна та солідарна, тактично грамотна.

– Судячи зі складу, ви почули вболівальників?

– І не тільки сьогодні почув вболівальників. Сьогодні отримали практику хлопці, що грали менше, особливо Білл та Ярмолюк. Вболівальники хочуть бачити їх більше на полі, бо це молоді пацани з великою перспективою. Також зіграв Вагнер. Від усіх них чекаємо більшого, і вони будуть отримувати свої хвилини. У той же час зараз немає причин, щоб знімати з гри когось з основного складу. Треба заслужити свій час і бути готовим виконувати важливу роботу не 20 хвилин чи тайм, а всі 95 хвилин.

– Чи зможе команда здивувати «Шахтар»? І що з Логіновим та Назаренком?

– Думаю, вони вже встигнуть відновитися до закінчення сезону. А Піхальонок з понеділка розпочне тренування з командою. Він займається вже декілька днів індивідуально, біль не відчуває, тож маємо підготувати трошки його до наступних ігор.

Звичайно, нас очікує важкий матч, у якому фаворитом є «Шахтар». Нічого дивного тут немає. Будемо готуватися серйозно, без тиску. Просто хочемо показати хороший футбол.