Післяматчеве інтерв’ю головного тренера СК “Дніпра-1” Ігоря Йовічевіча:

– Важливий матч і важливі три очки. Хочу привітати хлопців за гру. Вони дуже добре адаптувалися до умов, зрозуміли, що на такому полі красиво грати неможливо, і спростили свої дії. Вони сприйняли те, що ми казали під час аналізу та підготовки до гри, були терплячими та готовими до самопожертви один за одного. Важливими були такі компоненти як підбір та стандарти. Перемога надасть нам імпульс, і ми з хорошим настроєм повертаємось до Дніпра.

– У двох матчах неабияку загрозу становили стандарти у виконанні ваших гравців?

– Так, ми достатньо працюємо над стандартними положеннями. Цим сегментом займається Юрій Беньо. Сьогодні це знову спрацювало. Стандартні положення тим більш важливі проти команди, яка вміє грати у футбол, комбінує з коротким та середнім пасом. В них Політило є ключовим гравцем, постійно відкривається між лініями; мають небезпечних флангових гравців та взагалі дуже хорошу команду. Але сьогодні вийшов хороший “Дніпро-1” та заслужено переміг.

– Сергій Булеца зізнався, що відчував, що заб’є, і хлопці також йому про це казали. Ви знали про таке?

– Ні, не знав. Але те, як він працював на зборах та особливо останній тиждень – це просто Божа нагорода! Нехай пам’ятає, як він тренувався цей тиждень, і таких моментів буде багато.

– Дуже важливо, коли гравець, що не потрапляє вдруге поспіль до стартового складу, виходить на заміну та забиває…

– Це тренерська мрія – мати 21 задоволеного футболіста, яких ми маємо. Плюс три футболісти, які не потрапили до заявки: Сафронов, Білл та Ярмолюк – усі тренуються з хорошим настроєм та додають конкуренції. Ті, хто не виходять, дають також позитив колективу. У нас попереду багато матчів, і вони можуть допомогти команді. Всі є важливими і допоможуть виконанню наших цілей.

– У найближчих матчах на власному стадіоні команді нарешті допоможе ще один гравець. Очікуєте повернення вболівальників?

– Так, ми кожну перемогу присвячуємо вболівальникам. Дуже важко та сумно грати, коли немає нікого на трибунах. Ніби граєш товариський матч, і змушуєш себе діяти через не можу. Вболівальники нададуть сил та натхнення, і ми щиро запрошуємо їх на матчі. Дуже чекаємо глядачів на трибунах!
Мене тішить, що наша оборона своєю надійністю дає свободу в атаці. Другий матч поспіль ми не пропускаємо, і це після першої частини, коли ми пропустили найбільше. Це дає нам додаткову мотивацію працювати.