Коментар після контрольного матчу з «Олександрією» головного тренера СК «Дніпро-1» Ігоря Йовічевіча.

– Як команда проводить паузу у чемпіонаті, і наскільки задоволені матчем?

– Трішки тривожить потенційна травма Сватка, який поки що шкутильгає. Відбулося це перед голом «Олександрії», на останніх секундах. Дуже не хочеться, щоб траплялися травми у товариських іграх. Матч потрібен для відчуття ритму, особливо футболістами, що мають менше хвилин в офіційних матчах. Той же Логінов через червону картку зіграв лише тайм або навіть менше – і те, що цієї мети не вдалося досягти мене більше тривожить, ніж сам результат 1:1.

Стосовно тижня, що минув, ми потренували деякі сегменти гри, підтягнули команду фізично. Деяких футболістів немає: збірників та Піхальонка, Кравченка, Довбика, Чуже. В останніх травми не настільки важкі, але вони вибивають з ритму. Сподіваюсь, що принаймні декілька з них будуть готові до матчу з «Шахтарем», і ми будемо у бойовій готовності.

– В «Олександрії» багато футболістів, що грали разом з нашими. Вийшла товариська зустріч, але й іскри летіли…

– Так завжди з ними – летять іскри і відбуваються нічийки. Вони є конкурентноздатними і не хочуть програвати. Так само й ми не хочемо поступатися. В обох команд характер виражений, і турнірна таблиця це відображає. Ми перебуваємо близько один до одного і на ходу. Завжди з ними приємно грати. Все відбувається на межі бою, бійки, але всі є друзями між собою. Я теж завжди радий бачити футболістів, яких тренував – як, наприклад, Мирошниченка у «Карпатах».