Ігор Когут після перемоги у Львові поспілкувався з клубною пресслужбою:

– Сьогодні був важливий, перш за все, результат, оскільки в нас триває боротьба за шістку та просто за очки. Тим більше, що грали проти одного з конкурентів, і, вигравши, відірвались від нього. Плюс відриваємось від зони вильоту і десь завуальовано боремося за першу шістку.

– У соцмережах тебе вже називають MVP матчу, а Дмитро Михайленко подякував за гол та за те, що не отримав картку…

– Так, я вже третій матч ризикую отримати четверту картку, і виходить її уникати. А з приводу MVP навіть не знаю… Перший тайм я провалив, а другим задоволений. Радий, що вийшло забити і допомогти перемогти.

– Як ця перемога вплине на психологію, адже останні матчі показали, що ви здатні грати у непоганий футбол?

– Гадаю, що вплине позитивно. За грою нам ще є, куди додавати, куди зростати, але в емоційному плані команда, думаю, стовідсотково виходить з кризи. Дай Боже, щоб так тривало й надалі.

– Ти взяв участь у двох голах. Що все ж таки відбулося під час першого?

– Не знаю, з приводу чого вони сперечалися. Епізод достатньо простий. Так, я перебував в офсайді, але ніякого впливу на траєкторію м’яча не чинив. Тому я просто підняв ногу, і м’яч влетів у сітку. Нехай краще львів’яни подивляться цей епізод з приводу гри рукою. Вони багато обурюються, але мені здається, що можна було й пенальті ставити.

– Коли забивав, здається, одразу три Ігоря Когута вносили м’яч у ворота?

– В мене був схожий епізод, коли нібито забив «Зорі», але не зарахували гол. Бачите, того разу не пощастило, а зараз стався гол.

Пресслужба СК “Дніпро-1”