Півзахисник спортклубівців Ігор Когут поділився власними враженнями від матчу проти луганської «Зорі»:

– Ігоре, перше запитання по голу дніпрян. Так ти його забив, чи вже після добивання взяття воріт було зафіксовано?

– Я дивився цей момент вже у роздягальні на повторі, і там дійсно було видно, що м’яч перетнув лінію воріт після мого удару. Треба було одразу його зараховувати. Я навіть підбіг до бокового арбітра, сказав, що був гол, але він відповів, що все бачив, і голу не було. Ну, не було – так не було. Нехай дивиться повтори.

– Відчувалося все ж таки, що «Зоря» зараз більш класна команда, адже вона значно переважала вас у першому таймі. Але після забитого голу команда вірила, що повернулася у гру?

– У нас в цьому матчі був достатньо експериментальний склад, адже були відчутні кадрові проблеми. При цьому, у нас було велике бажання перервати серію невдалих ігор, але, на жаль, не вдалося. «Зоря» просто зараз більш кваліфікована команда, і вона це доводить на полі. У другому таймі нам вдалося дещо переламати хід гри, забили гол і намагалися відігратися, проте третій пропущений м’яч вже фактично зняв усі питання про переможця.

– Наскільки взагалі важко було грати проти такого суперника?

– Звичайно, було важко. У першому таймі було видно, що ми не встигали, і у них створювалась більшість в середині поля. Після перерви ми перебудувалися, почали грати більше вертикальними передачами, нав’язувати їм боротьбу, а це не їхнє комфортне середовище, тому і нам щось стало вдаватися.

Пресслужба СК «Дніпро-1» за матеріалами телеканалу “2+2”