Півзахисник СК «Дніпро-1» Ігор Когут прокоментував підсумки поєдинку проти донецького «Шахтаря»:

– Ігоре, у тебе сьогодні були судоми, після чого словесна перепалка з Марлосом і Тайсоном. Що там було?

– Ну, якщо люди не розуміють, що таке судоми, а я не можу піднятися і грати, то що тут казати? У мене ніяких перепалок не було. Просто люди не розуміють, що у футболіста можуть бути судоми.

– Наскільки це адекватно?

– Ну це все нормально. Це футбол і емоції. Зла ні на кого не тримаю, це все робочі моменти. Ніяких конфліктів немає, все в принципі було досить коректне.

– Було видно, що команда сьогодні повністю виклалася на полі.

– Так, команді після жахливої гри з «Минаєм» треба було реабілітуватися. Ми б’ємося, стараємося, але десь нам не вистачає везіння. Сьогодні трохи не вистачило до нічиї, з «Колосом» нам двічі вдарили по воротах і забили два голи, хоча у нас власні моменти є, але реалізувати їх не вдається. Значить Фортуна нам не посміхається і треба більше працювати.

– Наскільки на гру команди вплинула нестача гравців? У той же час суперник дуже потужне підсилився замінами.

– У нас всі гравці рівні. Сьогодні, ви бачили, що ті хто вийшли на поле, чудово замінили відсутніх. Ну, а вихід Тайсона і Патріка звичайно посвіжішав гру суперника, і тут зрозуміло, що у них є високий клас і рівень. Тим не менш, гості не мали достатньої кількості моментів. Так, вони контролювали м’яч, але небезпечних моментів біля наших воріт можна порахувати на пальцях однієї руки.

– Наскільки важко було грати без м’яча практично весь матч?

– Бувають і такі матчі. Я особисто себе ментально готував до такої гри, коли треба діяти жорстко, без м’яча, перебудовуватися. Тому якщо добре налаштуватися, то у цьому нічого важкого немає.

– Що тренер казав в роздягальні після матчу?

– В роздягальні була тиша, усі хлопці були засмучені. Тренер сказав, що треба підіймати голову. У нас було, можна сказати, чотири фінальних матчі, зараз залишилось три. Попереду зустріч на Кубок – це дуже важлива гра, а далі «Зоря» та «Рух». Так що підіймаємо голову і рухаємося далі.