Портал goldtalant.com.ua підвів традиційні місячні опитування, визнаючи кращих футболістів різних вікових категорій. І знову найсильнішим гравцем у віці U-19 (2000 рік народження і молодше) визнано представника СК «Дніпро-1». Цього разу, на думку авторитетного журі,  кращим футболістом країни у жовтні став півзахисник Олександр Назаренко (він набрав 131 бал), який також здобував це звання у серпні, у той час, як у вересні найсильнішим було обрано його одноклубника, форварда Владислава Супрягу.

У жовтневому опитуванні Владислав Супряга посів третє місце (92 бали), пропустивши також вперед киянина Георгія Цітаішвілі (103 бали). Традиційно до десятки кращих гравців U-19 потрапляє і 17-річний півзахисник дніпрян Арсеній Батагов, який цього разу посів сьоме місце (31 бал).

У сумарному рейтингу 2019 року лідирує Георгій Цітаішвілі (958 балів), на другому місці Владислав Супряга (725 балів), а Олександр Назаренко замикає кращу трійку (579 балів). Арсеній Батагов у загальному рейтингу на восьмій сходинці (170 балів).

Пресслужба СК «Дніпро-1»