Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 9-го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» і луганською «Зорею», який відбудеться на «Дніпро-Арені» у неділю, 26 вересня і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме херсонець Ігор Пасхал. Він працюватиме на грі спортклубівців другий тур поспіль!

Ще тиждень тому Ігор Пасхал був самим незручним арбітром для дніпрян, адже за його суддівством СК «Дніпро-1» до цього програв усі п’ять матчів, але минулого туру неприємну традицію було порушено і спортклубівці вперше перемогли: Кубок України – «Дніпро-1» — «Шахтар» 0:2, УПЛ – «Дніпро-1» — «Шахтар» 0:2, «Олександрія» — «Дніпро-1» 4:1, «Минай» — «Дніпро-1» 3:2, «Динамо» — «Дніпро-1» 2:0, «Дніпро-1» – «Верес» 1:0. У цих матчах Пасхал показав дніпрянам 20 жовтих карток і дві червоні, а суперникам виніс 11 попереджень і одного вилучив з поля. Двічі він призначав пенальті на користь спортклубівців, і одного разу у ворота дніпрян і усі удари було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть чернігівські лайнсмени – Олександр Корнійко з Миргороду і Олександр Жуков з Харкова. Четвертий арбітр – Олександр Шандор зі Львова. Спостерігач арбітражу – киянин Сергій Дзюба.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Євген Арановський з Києва, асистент ВВА – Володимир Володін з Херсону, спостерігач ВВА – Віктор Швецов з Одеси. .