Контрольний матч.
27 січня. 16.00. Белек (Туреччина)
СК «Дніпро-1» — «Ягеллонія» (Білосток, Польща) 0:1 (0:1) 
СК «Дніпро-1»: 1 тайм: 31. Валерій Юрчук, 71. Максим Лопирьонок , 39. Олександр Сваток , 15. Сергій Логінов, 11. Владислав Шаповал, 4. Сергій Кравченко (кап) , 69. Юрій Вакулко, 3. Франсіско Ді Франко, 19. Лукас Тейлор, 10. Сергій Булеца , 23. Олексій Хобленко. 2 тайм: 31. Андрій Кліщук, 77. Олексій Чичиков 5. Сергій Логінов, 30. Папа Гуйє 8. Володимир Польовий, 44. Арсеній Батагов 18. Олександр Сніжко, 25. Ігор  Когут, 29. Олександр Назаренко 89. Владислав Супряга, 23 Олексій Хобленко (7. Дмитро Коркішко,58).
«Ягеллонія»: 1. Деян Ілієв (96. Дамян Венгляж,46), 2. Андрей Кадлец (7. Якуб Войчицкі,46), 15. Зоран Арсеніч, 20. Давид Шимонович, 19. Бедвар Бердварссон, 10. Хуан Камара (8. Огнен Мудрінські,46), 6. Тарас Романчук (кап), 26. Мартін Поспішил, 14. Томаш Пршикрил (13. Мілє Савкович,62), 11. Хесус Імас (22. Олег Горін, 88), 31. Бартош Біда (41. Кароль Струскі,73). Запасні: 16. Пшемислав Мистковскі,  4. Войцех Ближко, 34. Александр Ставяж, 30. Міколай Навроцкі,  44. Кшиштов Топоркевич, 5. Бартоломью Вдовік.
Попередження: Вакулко (13), Кравченко (33), Сваток (37), Супряга (63), Когут (67), Коркішко (73).
Гол: Поспішил (14, з пенальті)

У другому спарингу першого збору в стартовому складі команди відбулися три зміни: на правому фланзі захисту з’явився Лопирьонок, а в середині поля вийшли Кравченко і Вакулко. Першу гостру атаку, яка закінчилася ударом провела польська команда, але м’яч зачепив ногу захисника і пішов на кутовий. І саме «Ягеллонії» вдалося відкрити рахунок у стартові чверть години – Вакулко притримав руками суперника у власному карному майданчику, що таки помітив польський арбітр, призначивши пенальті на користь своїх співвітчизників  – Поспішил впевнено переграв Юрчука з 11-метрової позначки. Ще за три хвилини «Ягеллонія» провела стрімку комбінацію, при чому вільно віддаючи передачі у штрафному майданчику дніпрян, але тепер вже Юрчук зумів виграти ближній бій у суперника. А ще невдовзі Біда виходив сам на сам з голкіпером спортклубівців, але його удар у дальній кут вийшов неточним. Далі воротарю дніпрян довелося вступати у гру після удару головою Імаса. Був у польської команди і гострий простріл зі стандарту, який ніхто так і не замкнув. Загалом суперники у першому таймі переважали дніпрян у швидкості, але це достатньо просто пояснюється, адже у Польщі сезон відновлюється на два тижні раніше, ніж в Україні, а спортклубівці, які займаються в Туреччині менше тижня, саме зараз отримують найбільші навантаження на зборах. Тільки за 5 хвилин до перерви дніпряни зуміли створити свій перший гольовий момент – після подачі з кута поля у виконанні Булеци, Логінов ледве не переграв голкіпера суперника з близької відстані, але той вибив м’яч з під поперечини на кутовий. А перед самою перервою польська команда могла подвоїти рахунок, але Пршикрил не влучив у дальній кут, замикаючи простріл головою.

Після відпочинку склад дніпрян зазнав відчутних змін – з першого тайму на полі залишились тільки Логінов і Хобленко, а самі спортклубівці стали грати значно активніше. Вже на початку тайму Польовий виконав перспективний штрафний трохи вище поперечини, а невдовзі Сніжко кидав у прорив Хобленка, але голкіпер польського клубу зумів випередити форварда дніпрян. Українці продовжили домінувати на полі, і на 55-й хвилині чудова комбінація за участю Чичикова і Когута завершилася гострим прострілом останнього, а Хобленку не вистачило лічених сантиметрів, щоб замкнути передачу партнера. Переважали дніпряни суперника і за кількістю стандартів. Після подачі п’ятого за рахунком кутового спортклубівців, Батагов виграв верхову боротьбу і завдав підступного удару, але Венгляж зумів згрупуватися і відбити м’яч. Невдовзі вже Когут бив по воротах суперника, але удар встиг заблокувати захисник, після чого спортклубівці подали два поспіль кутових, але вони закінчилися офсайдом Супряги. На 76-й хвилині гострий прохід Когута суперники зупинили з порушенням правил біля кута штрафного майданчику, а після подачі Польового Батагов був головою, але удруге поспіль Арсеній не зумів переграти воротаря поляків, а буквально у наступній атаці Назаренко ледве не замкнув відмінний простріл Когута. Про тотальну перевагу дніпрян після перерви говорить той факт, що вперше у гру після удару суперника Кліщук вступив тільки на 85-й хвилині, при цьому одразу ж наша команда відповіла контратакою, яку завершував ударом у ближній кут Коркішко, після чого воротар «Ягеллонії» відбив м’яч на черговий кутовий (загальний їх рахунок 9-2 на користь спортклубівців). До фінального свистка дніпряни намагалися зрівняти рахунок, але це їм так і не вдалося – друга мінімальна поразка на зборі 0:1.

Пресслужба СК «Дніпро-1»