Чемпіонат U-21. 9 тур.

5 листопада, 12:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро»

СК «Дніпро-1» — «Колос» (Ковалівка) 1:1 (0:1)

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)

Асистенти арбітра: Володимир Жарий (Павлоград), Ярослав Трехліб (Дніпро)

Четвертий арбітр: Андрій Воєвода (Дніпро)

Спостерігач арбітражу: Олег Деревінський (Київ)

СК «Дніпро-1»: Зновенко, Кіреєв, Сафронов, Заєць, Сорока, Соловйов (Зайков,84), Коркішко (Віговський,60), Бєляєв, Полонський (Ховайко,61), Шинкаренко (Лебедєв, 69), Ярмолюк (Тяпкін, 69)

Запасні: Макаровський, Сидоренко, Кононов, Горілий

Головний тренер — Олександр Поклонський

«Колос»: Кучеренко, Марчук, Цикало, Літвінов, Пінчук, Соловйов, Олійник (Синько,46), Савенюк (Сіренко, 72), Мораренко, Салабай (Сафончик, 88), Коваль

Запасні: Денега, Чибунду, Малакі, Ульяницький

Головний тренер — Владислав Савчук

Голи: Коваль (21), Ховайко (64)

Попередження: Олійник (36), Шинкаренко (38), Мораренко (59), Сафронов (66)

У матчі проти ковалівського «Колосу» тренерський штаб молодіжної команди спортклубівці задіяв з першої команди не тільки Сафронова, якого вже звикли бачити в іграх першості U-21, а і досвідченого Коркішка, що отримує мало ігрового часу у першій команді. З появою Коркішка у захист опустився Заєць, на протилежний фланг середньої лінії перейшов Беляєв, а ліворуч у захисті діяв Сорока. Крім того, у напад повернувся Полонський.

На початку матчу активніше виглядали господарі, які більше володіли м’ячем, але особливої гостроти це воротах «Колоса» не несло. Ковалівці більше грали на контратаках і одну з них зуміли втілити у гол. Доки Шинкаренко поправляв за межами поля амуніцію, гості скористалися більшістю і провели результативну контратаку, під час якої Коваль замкнув передачу з правого флангу, до якої не дотягнувся Зновенко.

Зрозуміло, що поступаючись у рахунку дніпряни більше атакували, і до завершення першого тайму створили кілька непоганих моментів. Запам’ятався удар Коркішка зі штрафного – м’яч пролетів поруч з дев’яткою, а найбільш вбивчий момент був у Полонського, який замикав передачу Беляєва, знаходячись у воротарському майданчику, але завдати удар так і не зумів.

Перед самою перервою той же Полонський таки змусив суперників діставати м’яч з сітки, але гол не було зараховано через офсайд. Мали ігрову перевагу спортклубівці і у другому таймі. На його початку неточно били по воротах Коркішко і Шинкаренко, а з подачею-ударом з гострого кута Ярмолюка не без труднощів впорався Кучеренко. За цей час лише одного разу вступив у гру Зновенко, коли перевів на кутовий удар у ближню дев’ятку Синька. Проте к середині другого тайму господарі таки зуміли відновити рівновагу. Ховайко, який тільки з’явився на полі, першим встиг на добивання після удару Соловйова – 1:1!

Після цього гра пішла на зустрічних курсах, хоча, все ж таки, більше атакували дніпряни. Господарі, в основному, намагалися пробити суперника здалеку, але з пострілами Лебедєва і Заєця впорався Кучеренко, а Бєляєву бракувало влучності. Були і непогані простріли Тяпкіна та Віговського, проте партнери їх так і не замкнули. Останній шанс принести спортклубівцям перемогу втратив Ховайко вже у компенсований арбітром час, коли Кирило завершив неточним ударом свій сольний прохід. У підсумку бойова нічия -1:1.