СК «Дніпро-1» — ФК «Нікополь» – 1:2 (0:2)
Контрольний матч. 10 липня. Дніпро. НТБ «Дніпро». 

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Кононов, Кіреєв, Батагов, Матюшенко, Тяпкін, Соловйов, Ді Франко (Білоус, 73), Білл (Кашеваров (73), Рубчинський (Бутіч, 73), Бєляєв

«Нікополь»: Хома, Хижняк (Горілий, 33), Кіричук, Сидоренко, Швиденко, Матвєєв, Заєць, Шинкаренко, Гора, Рагулін, Фомін (Пула)

Голи: Шинкаренко (18, пен.), Рогулін (41), Бєляєв (89)

Перший з двох суботніх спарингів «Дніпро-1» провів проти «Нікополя». На відміну від гри 10-денної давнини, коли спортклубівці легко перемогли 7:2, картина цього разу виявилася зовсім іншою. Ще більш експериментальний склад нашої команди (молодь грала за незвичною схемою з трьома центральними захисниками Батаговим, Кіреєвим та Матюшенком й форвардом Бєляєвим) не продемонстрував цільний футбол.

Хоча «Дніпро-1» цілком міг повести у рахунку, але Рубчинський влучив у поперечину, а Бєляєв у стійку. «Нікополь», граючи дисципліновано, дуже гостро контратакував, і один з таких епізодів призві до пенальті, який реалізував Шинкаренко. А ближче до завершення тайму рахунок подвоїв Рогулін, що використав вихід сам на сам.

В другому таймі «Нікополь» грав вже відверто за рахунком. Спека та втома від проведених майже всіма гравцями 90 хвилин позначалася на діях обох команд, і це полегшувало задачу гостям. «Дніпро-1» намагався перебудовуватися, але пройти захист суперника не міг – зникли навіть моменти, які хоча б іноді були у першому таймі. Гра трохи пожвавилася після замін (для дозування навантаження за обопільною згодою за нашу команду зіграли футболісти «Нікополя»), і Бєляєв навіть скоротив рахунок – класно забив головою після подачі Кононова – але на більше часу вже не було.

Сьогодні о 18 годині спортклубівці проведуть ще один контрольний матч – суперником буде ковалівський «Колос».