СК «Дніпро-1» – «Фреденсборг ІБ» (Фреденсборг, 7 місце, 3 ліги Данії) 2:0 (1:0)
6 березня. Бєлєк. Контрольний матч. 16.00.
СК «Дніпро-1»: Юрчук (Варцаба,30, Бабічин,61), Бровченко (Зайков,46), Сафронов, Лопирьонок (Кравченко,52) Польовий (кап.) (Сніжко,46), Передистий, Бєляєв (Литвиненко,60), Кірєєв (Хучбаров,46), Чегурко (Поплавка,46), Гоменко (Ховайко,61), Войцеховський (Супряга,46)
Голи: Кірєєв(4), Литвиненко (90+3)
Вилучення (з правому заміни): Лопирьонок (51, друга жовта картка)

Свій останній матч на турецьких зборах спортклубівці проводили проти формально найслабкішого з суперників, які були у СК «Дніпро-1» цієї зими, представника Третьої данської ліги (аналог нашого чемпіонату аматорів) – клубу «Фреденсборг ІБ». Дніпряни одразу захопили ініціативу і вже на 4-й хвилині відкрили рахунок – Польовий подав з лівого флангу, Войцеховський пропустив м’яч, а Кірєєв замкнув подачу головою – 1:0. Наша команда продовжувала володіти перевагою, і ось вже арбітр призначає небезпечний штрафний прямо на лінії штрафного майданчику за гру рукою, але Лопирьонок не зумів перекинути стінку, а за кілька хвилин вже голкіпер суперника забирає м’яч в ногах у Чегурка. На все це данці відповіли гострим стандартом, коли Юрчуку довелося вибивати м’яч з під поперечини після удару суперника головою, а потім Валерію довелося ліквідувати вихід сам на сам за межами штрафного майданчику, при чому діяти там ногами, як справжньою захиснику, і нажаль, у цьому епізоді голкіпер отримав пошкодження, після чого залишив позицію Варцабі. Незадовго до перерви данці втратили ще одну можливість відігратися, коли їх форвард втікав з середини поля, але вирішив не наближуватися до штрафного майданчику нашої команди і завдав неточного удару.
На початку другого тайму арбітр за сперечання показав жовту картку Лопирьонку, яка виявилась для захисника другої, і він залишив поле, але в меншості наша команда не залишилась, оскільки контрольний статус гри дозволяв у таких випадках заміну. Одразу після цього спортклубівці створили два гострих моменти, за участю свіжих Супряги і Хучбарова. Спочатку Влад втік правим флангом і віддав пас вздовж воротарського майданчика, а там Каміль намагався зіграти п’ятою, але не влучив по м’ячу, а невдовзі Хучбаров завдавав удар у ближній верхній кут метрів з 12-ти, і цього разу м’яч пролетів над дев’яткою. А на 69-й хвилині вже Супряга перехопив передачу суперник неподалік штрафного майданчику, обіграв захисника і вискочив на побачення із голкіпером, але не влучив у дальній кут.
Наша команда продовжувала володіти перевагою і тиснути суперника. В кінці матчу чудові моменти мали відзначити Супряга і Хучбаров, але після удару Влада голкіпер данців витягнув м’яч з під поперечини, а Камілю не вистачило влучності при ударі головою. І все ж таки спортклубівці забили у друге. Вже у компенсований арбітром час Супряга втік від суперника і покатив м’яч Литвиненку, а “академік” впевнено реалізував свій шанс. У підсумку свій турецький вояж спортклубівці завершують звитягою з рахурнком 2:0!

Прес-служба СК «Дніпро-1»