СК «Дніпро-1» – «Житлобуд-1» (Харків)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 11-й тур. Дніпро. НТБ «Дніпро-1». 18 листопада. 12:00.

Арбітриня — Анастасія Супоніна (Хмельницький), асистентки арбітрині — Анастасія Резнік (Київська область), Анастасія Олійник (Кропивницький). Четвертий арбітр — Артем Очкуренко (Нікополь)

Спостерігач арбітражу — Віктор Денисюк (Київська область)

Делегат УАФ – Олександр Косевич (Донецька область)

Ще декілька днів тому цей матч мав величезне значення у боротьбі «Дніпра-1» за потрапляння до чільної шістки. Але низка несподіваних результатів суперниць в останніх турах (особливо перемога «Шахтаря» над «Ворсклою») позбавила завершальну гру 2023 року для нашої команди будь-якого турнірного значення. На превеликий жаль, дніпровські дівчата тепер мають 4-очкове відставання від 5-6 сходинок таблиці, яке, зрозуміло, не подолати за один матч. Тепер навесні підопічні Олени Кудзієвої гратимуть другий етап чемпіонату у другій шістці, де окрім трьох відвертих аутсайдерів: уманських «Пантер», «Вереса» та «Маріуполя» – будуть міцні київське «Динамо» та вінницьке «ЕМС-Поділля».

Завтрашні суперниці «Дніпра-1», навпаки, заздалегідь забронювали собі місце у першій шістці і навесні боротимуться за медалі (принаймні, поки що теоретичні шанси на це у харків’янок є). Відзначимо, що за останні півтора місяці «Житлобуд-1» програв усім трьом лідерам, після чого переміг «Маріуполь» та «Шахтар».

Слід відзначити і те, що на другому етапі першості турнірні показники зберігатимуться, тож зовсім прохідною прийдешню гру вважати не можна. Та й взагалі, зустріч обіцяє вийти принциповою та цікавою, адже у складі «Жилобуда-1» виступає ціла група гравчинь національної збірної України на чолі з її керманичем Володимиром Пятенком.

Додамо, що гості не зможуть розраховувати у цьому матчі на дискваліфіковану нападницю Наталію Корнацьку.

Пряма трансляція матчу жіночого чемпіонату СК «Дніпро-1» – «Житлобуд-1» планується на нашому сайті.