У суботу, 5 вересня, футболісти СК «Дніпро-1» заповнять паузу в чемпіонаті УПЛ контрольним поєдинком проти дебютанта поточного чемпіонату в елітному дивізіоні країни – петровського «Інгульця». Поєдинок відбудеться на базі у Придніпровську і розпочнеться о 17 годині.  На нашому сайті запланована пряма трансляція гри.

Суперники чудово знають один одного, і буквально два тижні тому команди зустрілися в офіційному матчі на «Дніпро-Арені» (номінальним господарем був представник Кіровоградщини) в рамках першого туру УПЛ сезону 2020\21. Цей поєдинок став для петрівців дебютним на рівні сильнішої ліги країни. У підсумку поєдинок закінчився у нічию 1:1 (Цуріков,33 – Балан,42).

Крім того суперники провели ще три офіційних матчі. На рівні Першої ліги дніпряни виграли у гостях 2:1 (Піднебенной, 9 – Куліш, 69, Чичиков, 85), а у другому колі у справжньому триллері зійшлися на «Дніпро-Арені» — 3:3 (Чичиков, 50, Когут, 85, Яворський, 90+2 – Січінава, 25, Писко, 48, Мішуренко, 56). Також у минулому сезоні команди зустрілися в Петровому в рамках 1\8 фіналу Кубка України, і в цьому поєдинку перемогу відсвяткували господарі – 2:1 (Акименко,23,66 з пенальті – Куліш,41).

Також раніше суперники провели між собою п’ять товариських поєдинків і тут перевага на боці петрівців – у СК «Дніпро-1» одна перемога проти двох у «Інгульця», а ще два спаринги закінчилися унічию (різниця м’ячів 8-5 на користь петрівців).

Пресслужба СК «Дніпро-1»