Восьмий сезон проекту «Золотий талант» відкрився подвійною перемогою молодих футболістів «Дніпра-1». У молодшій віковій категорії (U-19) переміг Арсеній Батагов, а серед старших (U-21)  тріумфував Владислав Супряга. Такі підсумки рейтингу у березні. Цікаво, що Супряга взагалі став першим представником клубів нашого міста, яким вдавалося стати гравцем місяця у «Золотому таланті» U-21.

Зважаючи на несподівану перерву у чемпіонаті, при складанні рейтингу до матчів початку березня організатори додали ті, що були зіграні наприкінці лютого.

Владислав Супряга у сумі набрав 269 балів (65 перших місць, 24 других та 26 третіх), випередивши найближчого переслідувача Віталія Миколенка з «Динамо» на 56 очок. На старті футбольного року влад забив 6 голів: три у ворота «Динамо» та по одному «Карпатам», «Шахтарю» та «Маріуполю».

Арсеній Батагов переміг  зі 160-ма балами (38, 17, 12), залишивши другим «гірника» Михайла Мудрика (137 балів). З п’яти весняних матчів у Прем’єр-лізі він зіграв у чотирьох.

Щомісячні опитування проекту «Золотий Талант» – лише відбірний раунд перед фіналом за підсумками всього року. До вирішального етапу отримують перепустки топ-5 кожного місяця. Окрім Супряги та Батагова, до фіналу пройшов і Сергій Булеца – він увійшов до топ-5 у категорії U-21.

Експертами проекту традиційно є тренери, відомі у минулому футболісти, профільні журналісти та вболівальники, які складають колективну трійку, голосуючи на офіційному сайті «Золотого таланту».