Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 9-й тур.
14 жовтня. 12:00. Дніпро. НТБ «Дніпро-1».
СК «Дніпро-1» – «Колос» (Ковалівка) 1:1 (1:0)
Арбітриня: Вероніка Васильченко (Слов’янськ),
Асистентки арбітрині: Марія Зобенко (Дніпро), Олександра Лещенко (Запоріжжя).
Четвертий арбітр: Артем Очкуренко (Нікополь)
Спостерігач арбітражу: Павло Беженар (Чернівці)
Делегат УАФ: Олександр Дігтяр (Полтава)
«Дніпро-1»: 12.Рябовіл, 7.Синько, 21.Пороходниченко (22.Логвінова,69), 26.Аілінкій, 4.Ремець, 25.Л.Куніна, 8.Кумеда, 2.Левицька (кап), 71.Тюхтій, 20.Крючкова (17.Рудь,75), 91.Тараканова. Запасні: 31.Маліборська, 24.Гайдай, 29.Балшко, 10.Аслахова, 15.Жукова, 11.Новосельська, 5.Вакуленко, 99.Серемчук.
Головна тренерка: Олена Кудзієва
«Колос»: 1.Дуднік, 16.Вороніна, 28.Соломаха, 14.Куп`як, 4.Краснобородько, 8.Ковальчук, 25.Когут, 22.Н.Куніна, 11.Сербук (17.Січкаренко,47), 99.Федоренко, 7.Майбородіна. Запасні: 31.Саніна, 33.Скоцик, 3.Ковальчук, 9.Борисюк.
Головна тренерка: Людмила Покотило
Голи: Л.Куніна (39), Н.Куніна (62)
Попередження: Немець, Л.Куніна.
Вилучення: Немець (85, друга жовта картка)

Як і на минулий матч проти «Кривбасу», на зустріч з іншим лідером чемпіонату ковалівським «Колосом» дніпрянки застосували схему з трьома центральними захисницями, при цьому Немець знову виконувала роль лівої оборонці. На початку зустрічі за рахунку пресингу активніше діяли гості, але поступово спортклубівки вирівняли гру і стали гостювати на половині поля суперниць навіть частіше опоненток. Були несильні, але точні удари від Куніної і Тюхтій, а крім того таж Тюхтій і двічі Левицька завдавали неточні постріли. Гості також відзначились пару гострими атаками, але їх ударам бракувало влучності, а при навісах надійно діяла Рябовіл.

І все ж таки незадовго до перерви дніпрянки зуміли провести результативну атаку: Тюхтій зробила пас по центру на Кумеду, а та кинула у прорив в карний майданчик Куніну, і Людмила влучно пробила низом – 1:0!
А на початку другого тайму спортклубівки могли подвоїти перевагу – Дуднік зреагувала на удар Левицької зі штрафного, а на добиванні Кумеда пробила вище поперечини. Невдовзі черговий штрафний у виконанні Левицької пройшов поруч із стійкою.

Але і суперниці не залишалися у боргу, в результаті на 62-й хвилині старша сестра дніпрянки Людмили Куніної Надія відновила рівновагу у матчі – 1:1. За нічийного рахунку на полі точилася в цілому рівна боротьба. Так, можливо гості більше володіли м’ячом, але в в гостроті атак дніпрянки ні те що не поступалися суперницям, а взагалі діяли більш небезпечно. Навіть у меншості, коли на 85-й хвилині Немець побачила перед собою другу жовту картку, спортклубівки не просто відбивалися, а були ближчими до перемоги. На 91-й хвилині зустрічі поперечина двічі поспіль врятувала ворота «Колосу» після ударів Кумеди і Тюхтій. У підсумку матч завершився бойовою нічиєю, завдяки якій дніпрянки у протистоянні із бронзовими призерками минулої першості перервали серію поразок у чемпіонаті.