УПЛ 2023/24. 25 тур.
21 квітня. 13:00. Рівне. Стадіон «Авангард».
Пряма трансляція – УПЛ ТБ.
«Верес» (Рівне) – «Дніпро-1» 1:1 (1:1)  
Головний арбітр: Клим Заброда (Суми)
Асистенти арбітра: Максим Чос (Київська область), Ігор Рибченко (Запоріжжя)
Четвертий арбітр: Назарій Дьордь (Ужгород)
Спостерігач арбітражу: Віталій Годулян (Одеса)
Арбітр ВВА: Олександр Шандор (Львів)
Асистент ВВА: Семен Шлончак (Черкаси)
Спостерігач ВВА: Віктор Дердо (Чорноморськ)
Делегат УАФ: Юрій Нестрига (Київ)
«Верес» 47.Когут (кап), 39.Балан, 95.Шевченко, 5.Курко (99.Морозко, 71), 6.Жуліо Сезар, 23.Кучеренко, 29.Кучеров,  30.Шастал (9.Шестаков,84), 20.Яго, 11.Дахновський (77.Шарай, 71), 89. Гайдучик (8.Годя,77).
Запасні: 1.Ющишин, 2.Сміян, 3.Вовченко, 57.Мельник, 71.Гакман, 10.Кльоц, 88.Кухарук,  74.Банада.
Головний тренер: Олег Шандрук
«Дніпро-1»:1.Волинець, 3.Адамюк, 5.Сарапій, 39.Сваток (кап), 11.Мірошніченко (19.Шолупець.90), 18.Бабенко, 27.Очеретько, 12.Лєднєв, 20.Горбунов (42.Пасіч.46), 34.Танчик (14.Гаджиєв, 32). 9.Гуцуляк,
Запасні: 12.Кінарейкін, 33.Юрчук, 4.Авраменко, 29.Мельниченко, 23.Баденко.
Головний тренер: Юрій Максимов
Голи: Дахновський (19), Адамюк (33)
Попередження: Жуліо Сезар (8), Очеретько (45+1), Шастал (55), Курко (65), Сваток (73), Яго (82), Шарай (86), Гаджиєв (90+4).

На звітний поєдинок команди вийшли у траурних пов’язках, вшановуючи пам’ять загиблих мирних мешканців Дніпра після минулої чергової ракетної атаки рашистів на наше місто. Тим часом лазарет дніпрян поповнився ще одним ключовим гравцем:  до Піхальонка, Філіппова і Третьякова приєднався ще і Рубчинський, який отримав невелике пошкодження. Замість нього і Гаджиєва вийшли Горбунов і Танчик, а Адамюк, що відбув дискваліфікацію, повернувся у стартовий склад замість Пасіча.

Протистояння розпочалося із жорсткої боротьби на кожному клаптику поля. Тому не дивно, що на перший план вийшли стандарти. У перші хвилини після навісу Мірошніченка господарі відбилися, а удар Сарапія прийняла на себе «стінка». Після першого ж кутового дніпрян вдалося завдати і перший влучний удар, але Когут зумів впоратися з ударом головою Адамюка.

Свою фактично першу гостру атаку господарі провели на 19-й хвилині і одразу відкрили рахунок – Яго перехопив передачу Сватка і вивів на удар Дахновського, який влучно пробив у дальній кут – м’яч від стійкі залетів у ворота. Деякий час у дніпрян пішов на те, щоб оговтатись після пропущеного голу, але після 30-ї хвилини спортклубівці  зуміли перейти у наступ і невдовзі відновили рівновагу! Успіх приніс третій кутовий гостей у матчі: Когут не утримав м’яч після подачі Мірошніченка, Сарапій спробував пробити, але м’яч влучив у ногу захисника, після чого вже Адамюк з метра вколотив сферу у сітку -1:1!

До завершення першого тайму на полі точилася рівна боротьба без особливих моментів. Єдина спроба удару була у Бабенка незадовго до перерви але потужний постріл прийшовся вище воріт.

Другий тайм розпочався з обопільних атак. На удар у ближній кут в руки голкіперу Гаджиєва господарі відповіли аналогічними діями Шастала.  А на 52-й хвилині дніпряни провели дуже красиву комбінацію Гуцуляк – Пасіч – Лєднєв, але гол не було зараховано через офсайд у Пасіча. Після цього був черговий кутовий і ще один удар Адамюка, але тепер неточний.

Наступні хвилини пішли у дуже нервовій боротьбі, під час якої емоції палали і на полі, і на тренерських лавах. Знову було багато жорсткості, а арбітр не раз діставав з карману жовті картки.

У заключні 15 хвилин гри дніпряни захопили відчутну територіальну ініціативу, були непогані заходи у карний майданчик господарів, але завершального удару не вистачило. У підсумку дніпряни третій матч поспіль завершили внічию.