Півзахисник СК «Дніпро-1» Валентин Рубчинський поділився власними враженнями від останнього спарингу на зборі:

– Сьогодні вийшла тяжка гра. Суперник діяв досить жорстко, ми десь також зустрічали опонентів, а суддя багато подібних моментів не свистів, тому і футбол вийшов таким жорстким. А загалом, гра  склалася добре. Вона для нас була останньою перед важливим першим офіційним матчем. Будемо старатися. Сподіваюся, що ми підготовилися добре.

– В команді достатньо багато новачків. Наскільки вдається налагодити взаємопорозуміння на полі?

–  Поступово все це налагоджується. Це звичайний процес, коли приходить багато новачків. Хтось залишає команду, хтось в неї вливається. Треба налагодити гру. Сподіваюся, що у першому офіційному матчі ми вже більш злажені будемо і покажемо добрий футбол.

– Як в цілому оцінюєш проведення збору і свою форму безпосередньо?

– Надіюся, що підготувався добре. У мене було трошки менше часу, ніж у інших, адже пізніше приїхав, але відчуваю себе добре. Сподіваюся, що і команда себе так відчуває. Суперники у спарингах у нас поступово підсилювалися, тому надіюся, що так ми і підійдемо до своєї кращої форми.

– Вже звертаєте увагу на «Панатанаїкос»? З якими думками підходите до першого офіційного матчу?

– Поки що ще детально них не вивчали, хоча і переглядали, звичайно, їх товариські матчі. Звісно, що це сильна команда, яка у це міжсезоння нормально підсилилася. Нам  буде тяжко, але можна грати.