«Кривбас» (Кривий Ріг) – СК «Дніпро-1» – 4:0 (2:0)
Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 12-й тур. Кривий Ріг. Стадіон «Спарта». 11 березня.

Арбітр — Вероніка Васильченко

«Кривбас»: Келюшик, Ольхова (Іванова Г, 59), Сонкенг, Прісекарі, Басанська, Стекольщикова (Авраменко, 75), Семків, Кочнєва, Бєлякова, Тян (Зубар, 69), Янчук

Запасні: Кулик, Алексанян

Головний тренер: Володимир Єфімако

«Дніпро-1»: Рябовіл О., Тельна, Синько, Кузьмин (Іванова А, 65), Аслаханова, Немець (Мустафаєва, 77), Бєлік, Кумеда, Куніна, Серемчук, Тараканова

Запасні: Маліборська, Пороходніченко, Новосельська, Пшенична

Головний тренер: Олена Кудзієва

Голи: Семків (7), Куніна (15, автогол), Янчук (56), Зубар (90+3)

Попередження: Тельна (21), Ольхова (48), Тараканова (49), Бєлякова (54), Авраменко (89)

Лідер чемпіонату був безумовним фаворитом у зустрічі з «Дніпром-1» – першим матчем другої частини жіночого чемпіонату України у вищій лізі. Свій статус «Кривбас» підтвердив у стартову чверть години гри двома голами. На 7-й хвилині ледь не перший удар став результативним – Семків виконала штрафний, і Рябовіл не втримала м’яч у руках. А згодом після стандарту стався прикрий рикошет від Куніної у власні ворота.

До честі наших дівчат, вони весь час намагалися налагодити контргру, і час від часу їм це вдавалося непогано. Особливо гострими їхні атаки були у другому таймі, але, на жаль, забити не вдалося. Господарки також мали шанси збільшити рахунок, але на заваді декілька разів ставала Рябовіл, яка рятувала нашу команду.

«Кривбас» реалізував свої моменти на 56-й хвилині, коли Янчук завдала красивого удару з лінії штрафного майданчика, та у компенсований час, коли Зубар замкнула дальню стійку.