Як і напередодні, у перший день лютого «Дніпро-1» провів два тренування. Зовні вони виглядали дещо легше попередніх, але усі дії гравців були розраховані, а їхні показники фіксувалися спеціальними датчиками. Тож, навантаження спортклубівці отримали пристойні. При цьому працювали вони здебільшого над тактикою. Приємно відзначити, що нарівні з усіма у загальній групі працювали Сергій Логінов та Ігор Когут, що пропустили декілька днів.

Першому тренуванню передував фірмовий спортклубівський коридор. До нього потрапили і сьогоднішній іменинник Олександр Назаренко, і Франсіско Ді Франко, чиї іменин припали на день попереднього контрольного матчу. Партнери таких речей не забувають…

І вранці, і ввечері вправи були ігровими. Але якщо на першому тренуванні вони виконувалися різними групами майже без спротиву, то на другому умови були вже наближеними до бойових. Тренери давали завдання, змінювали їх, переформатовували групи гравців, а потім усі напрацювання закріпили у двосторонній грі. Тривала вона два тайми по 10 хвилин та завершилася перемогою «білих» над «блакитними» 2:0. Вже ближче до завершення шедевр влався Піхальонку, що закрутив під дальню стійку, а майже з фінальним свистком Довбик замкнув простріл Вантуха.

Родзинка ж вечірнього тренування полягала у тому, що вона була навчальним посібником для слухачів курсів Центру ліцензування УАФ, які у вересні мають отримати ліцензію PRO. У складі групи під керівництвом відомого фахівця Валерія Шамардіна серед інших були постаті, м’яко кажучи, не чужі для дніпровського футболу: керманич молодіжної збірної України Руслан Ротань, екс-тренер команди «Дніпро-1» U-19 Віктор Біцюра, головний тренер жіночої команди нашого клубу Олена Кудзієва, славетний бомбардир Олег Венглинський. Вони з колегами подивилися тренування нашої команди, а ввечері отримали цікавий досвід спілкування з Ігорем Йовічевічем.