Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на матчі 32-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги сезону-2019/2020. Поєдинок «Дніпро-1» – «Ворскла», який відбудеться у неділю, 19 липня, на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 17 годині, судитиме бригада арбітрів на чолі з киянином Олексієм Деревинським. Він одного разу вже працював на матчі за участю спортклубівців, ще на рівні Першої ліги, коли дніпряни у гостях перемогли 2:0 «Балкани» (Зоря). У цій грі рефері показав три жовті картки підопічним Дмитра Михайленка і одну господарям.

На лінії йому допомагатимуть також представники столиці – Сергій Приступа і Євген Петраков. Четвертий арбітр – харків’янин Дмитро Панчишин. Спостерігач арбітражу – одесит Віталій Годулян. Делегат УАФ \ офіцер безпеки – Віктор Маслов з Дніпра.

Нагадаємо, що матч відбудеться без вболівальників, а для представників ЗМІ потрібно пройти додаткову акредитацію. Пряма трансляція поєдинку на телеканалі УНІАН, а також гру можна буде подивитися на нашому сайті.

Пресслужба СК «Дніпро-1»