СК Дніпро-1 – Інгулець – 1:0 (0:0)

Чемпіонат юнацьких команд. 8-й тур. Моршин. Стадіон «Медик». 19 жовтня. 13 градусів

Арбітр: Максим Скрипник (Київська область). Асистенти арбітра: Дмитро Башкіров (Донецька область), Тарас Ніконенко (Харків). Четвертий арбітр: Тарас Козак (Львівська область)

Спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш)

«Дніпро-1»: Кінарейкін, Кілик (Свистун, 46), Березанський, Терещенко, Кононов, Чабан І, Мельниченко (Лебедєв, 67), Баденко, Гаджиєв, Леонардо (Жданов, 46), Шолупець

Запасні: Долгий, Бабешко. Матюшенко, Дикий, Єршов, Щекотилін М.

Головний тренер – Геннадій Щекотилін

«Інгулець»: Корогод, Кічко. Свіріпа, Жилінський, Бойко, Шкурко, Полтавець, Горяний, Чабан В., Кабаченко (Конебас, 89), Кляцький

Запасні: Малий, Чечер, Пивовар, Хоменко В.

Головний тренер – Ігор Хоменко

Гол: Свистун (86)

Попередження: Свіріпа (20), Березанський (22), Кічко (23), Жданов (62), Шолупець (74)

Вилучення: Жданов (79, друге попередження)

Як і для основного складу «Дніпра-1», для наших юнаків матч проти «Інгульця» виявився непростим. Спортклубівці залишилися без захисника Данила Гаражі та хавбека Данила Хана, яких викликали до збірної України U-17. Крім того, Геннадій Щекотилін вдався до ротації складу, в результаті чого середня лінія «Дніпра-1» оновилася майже повністю. Відзначимо й появу у складі Кінарейкіна та Кононова, допомогу яких тренери оцінили позитивно.

Важке післядощове поле у Моршині було більше до вподоби гостям, які у притаманному їм стилі нав’язували боротьбу. Утім, господарі, хоч і недостатньо агресивно грали вперед, мали забивати ще у першому таймі – пару хороших шансів втратив Леонардо.

У другому ж таймі на тлі важких умов на перший план вийшов характер. І дуже тішить, що проявили його саме наші хлопці. Їхню спортивну злість роздмухали непризначений пенальті та вилучення. Залишившись у меншості, спортклубівці навіть додали, діяли наполегливо і за рахунок командного духу таки зуміли дотиснути суперників. Після чергової атаки м’яч було підібрано на підступах до чужого штрафного майданчика, і Крістіан Свистун пробив потужно та влучно.