Контрольна гра.

НТБ СК «Дніпро-1». Манеж.

«Дніпро-1» (жінки) – «Океан-ДЮСШ-7» (Дніпро) 3:2 (0:2)

«Дніпро-1»: Маліборська, Аілінкій, Синько, Пороходниченко, Аслаханова, Вакуленко, Левицька (кап), Рудь, Тараканова, Новосельська, Тюхтій. Також на поле виходили: Балашко, Гайдай, Жукова, Крючкова, Логвінова, Соловйова (використовувалися зворотні заміни).

Голи: Аслаханова (53), Тараканова (70), Аілінкій (90).

Рівно тиждень залишається до відновлення чемпіонату України серед жінок. Вже затверджено календар другого етапу. Весіння частина чемпіонату для дніпрянок розпочнеться з домашнього поєдинку проти «Маріуполя», який відбудеться в манежі на базі у Придніпровську наступного четверга, 21 березня і розпочнеться о 14 годині. Традиційно цю зустріч можна буде подивитися у прямому ефірі у посиланні на нашому сайті.

Поки ж дніпрянки провели свій заключний спаринг у міжсезоння. Як і на минулому тижні суперниками спортклубівок стали хлопці – вихованці дніпровської школи «Океан-ДЮСШ-7», котрі готуються до виступу у чемпіонаті ДЮФЛУ першої ліги. Як і минула гра зустріч закінчилася мінімальною перемогою дніпрянок 3:2, але цього разу поєдинок складався зовсім інакше.

До перерви дівчата ніяк не могли налагодити свою гру і у підсумку поступилися суперника 0:2. Хоча і спортклубівок, які намагалися завдавати удари з різних позицій, були моменти, проте надійно грав голкіпер «Океану».

У перерві тренерка команди Вікторія Белік (Олена Кудзієва зараз знаходиться у юнацькій збірній України) вказала на недоліки і помилки у грі дівчат, і дії гравчинь у другому таймі повністю змінилися. Команда багато часу проводила на половині поля суперників і  вже невдовзі після перерви на Аслаханова скоротила розрив у рахунку, замкнувши простріл з флангу.

Дніпрянки продовжували тиснути, створюючи момент за моментом біля воріт «Океану» і після того, як другий тайм сягнув свого екватору, Тараканова потужним ударом у лівий кут відновила рівновагу -2:2!

Було кілька нереалізованих моментів у Аілінкій, котра після стандартів регулярно вигравала боротьбу у суперників у чужому карному майданчику, завдаючи удари. В одному з таких випадків гостей врятувала поперечина. І все ж таки їй вдалося забити переможний гол на останній хвилині зустрічі, замкнувши навіс зі штрафного у виконанні Левицької. Отже, вольова звитяга дівчат, котрі продовжують готуватися до другої частини сезону у чудовому настрої!