СК «Дніпро-1» U-19 – «Blago-Юність» – 3:2 (0:1)

23 лютого. Контрольний матч

«Дніпро-1»: Крапивцов – Варжао, Терещенко, ГНП, Свистун – Мельниченко, Леонардо, ГНП- ГНП, Рустамов, Гаджиєв.

2 тайм: Крапивцов – Марченко (ГНП), Гаража, ГНП, ГНП – Коваленко, Леонардо (Мельниченко), Гаджиєв – Жданов, Шолупець, ГНП (Варжао).

Голи «Дніпра-1»: Гаджиєв, Жданов (2)

Матч з минулорічним чемпіоном Івано-Франківської області почався і проходив переважну більшість часу під контролем нашої команди. Однак у першому таймі докладених зусиль та, головне, концентрації на кожному епізоді було недостатньо. Це і вилилося у пропущений гол в результаті кутового.

В перерві тренери провели з командою відверту та емоційну бесіду, що принесло результат у другому таймі. Він пройшов вже за повної переваги спортклубівців. Попри деякі недоліки в обороні, атакувальні дії юнакам «Дніпра-1» вдалися дуже непогано. Перший гол було забито після того, як на подачу гравця, що перебуває на перегляді, зреагував Гаджиєв. Потім дальню стійку замкнув Жданов. І той же Жданов на останній хвилині забив переможний гол після швидкої атаки правим флангом і влучного удару в дальний кут.

– Помилки будуть завжди, адже футбол це непередбачувана, жива гра. Але ми можемо зробити все, щоб бути готовими до більшості несподіваних моментів, реагувати на них відповідно, не давати собі дозвіл бути «поза грою». Саме це було відчутно в другому таймі. Бажання, енергія, потужність, безкомпромісність, агресія. Риси зрілої гри. Хотілося б це бачити більш стабільно, але ми маємо пам‘ятати, що знаходимося у процесі виховання молодого покоління гравців. Впевнений, що такі життєві епізоди, які хлопці створюють власноруч, будуть найкращим навчанням, бо це їхнє творіння, їхній досвід, – підсумував гру головний тренер юнаків «Дніпра-1» Імад Ашур.