СК «Дніпро-1» – «ЕМС-Поділля» (Вінниця) – 2:2 (2:0)
Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 13-й тур. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». 18 березня. 14:00

Арбітр — Вероніка Васильченко (Слов’янськ), асистенти арбітра — Олеся Лапта (Харків), Ірина Голіяк (Миколаївська область), Четвертий арбітр — Андрій Воєвода (Дніпро).

Спостерігач арбітражу — Оксана Єрмакова (Полтава)

СК «Дніпро-1»: Рябовіл О., Кумеда, Синько, Аслаханова, Мустафаєва, Куніна (Новосельська, 83), Бєлік, Тараканова, Немець, Кузьмин, Іванова (Пшенична, 46)

Запасні: Маліборська, Рябовіл Є, Пороходніченко, Серемчук

Головний тренер – Олена Кудзієва

«ЕМС-Поділля»: Темник, Боровська, Бордюг, Левчук, Носко, Бондарєва (Дармороз, 76), Чурікова, Петросян, Ізотова, Марценюк, Новак

Запасні: Чубак, Яськова

Головний тренер – Олександр Дуднік

Голи: Бєлік (13, пен.), Кузьмин (22), Марценюк (81, 87)

Попередження: Чурікова (60), Мустафаєва (82), Петросян (90)

Вперше за тривалий час жіноча команда нашого клубу провела по-справжньому домашній матч – гра відбулася у манежі тренувальної бази. Звісно, про жоден інший результат, окрім перемоги, не могла йти і мова. Тим більше, будемо відверті, статус суперниць дозволяв з оптимізмом дивитись на підсумок гри. Але не так сталося, як гадалося.

Можливо, злий жарт зіграли два швидкі м’ячі, які вдалося провести нашим дівчатам. Спочатку Вероніка Кузьмин заробила пенальті, який впевнено реалізувала Вікторія Бєлік. А потім вже сама Кузьмин ударом у дотик завершила класну атаку лівим флангом (їй асистувала передачею від лицьової лінії Людмила Куніна).

Комфортний рахунок, попри те, що у другому таймі гра господарок відверто розладилася, тримався до самого закінчення матчу. Міні-диво вінничанки створили в останню десятихвилинку. Рятівний дубль зробила Олена Марценюк. Розмочила рахунок вона, вразивши порожні ворота після того, як Ольга Рябовіл не втримала верховий м’яч, а зрівняла після втрати спортклубівками і миттєвої атаки у відповідь.

Після цього наші дівчата намагалися йти вперед на останніх хвилинах, але часу створити щось гостре біля воріт ЕМС-Поділля вже не вистачило. Два очки, яких може потім не вистачити у турнірній боротьбі, були прикро втрачені.