Виїхавши із занесеного снігом Придніпровська о 10 годині ранку, до узбережжя Середземного моря делегація СК Дніпро-1 дісталася пізнього вечора. Автобусний шлях до Харкова, авіаподорожі до Стамбула та Анталії відбулися за розкладом, і після останнього нетривалого переїзду наша команда прибула до пункту призначення. Ним став готель Spice у курортному містечку Белек, яке взимку перетворюється на справжню Мекку для футбольних колективів різних країн.

Футбол, як і інші галузі, пристосувався до карантинних умов пандемії. Сезон триває, і у Туреччині знову багато команд проводять збори. Сприяє цьому і погода. Анталія зустріла дніпровську делегацію приємною погодою з температурою близько 10 градусів та легким вітерцем.

5-зірковий Spice стоїть поблизу пляжу Белека, але море гравці Дніпра-1 побачили поки лише  номерів готелю. А от відчути вони мають спочатку зелений газон, на якому тренуватимуться. Буде це вже ранком п’ятниці, про що ми обов’язково вам розповімо. 15 січня у спортклубівців заплановані два тренування.