Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 28-го туру УПЛ. Поєдинок «Олександрія» – «Дніпро-1», який відбудеться на олександрійському стадіоні «Ніка» у неділю, 12 травня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме Дмитро Панчишин з Харкова.

Раніше він дев’ять разів працював на матчах за участю спортклубівців, зафіксувавши шість перемог дніпрян при двох нічиїх і одній поразці: Кубок – «Дніпро-1» – «Суми» 2:0, «ВПК-Агро» – «Дніпро-1» 1:2, Перша ліга – «Дніпро-1» – «Балкани» 3:0, «Дніпро-1» – «Зірка» 4:0,  УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 5:2, «Чорноморець» – «Дніпро-1» 1:2, «Дніпро-1» – ЛНЗ 0:0, «Кривбас» – «Дніпро-1» 3:0, «Дніпро-1» – «Зоря» 2:2. У цих матчах арбітр показав 13 жовтих карток дніпрянам, 25 їх суперникам (вилучень не було), призначив три пенальті на користь СК «Дніпро-1», з яких було реалізовано лише один.

На лінії йому допомагатимуть Віктор Нижник з Вінниці і Володимир Коротін з Черкас. Четвертий арбітр – Олександр Кальонов з Івано-Франківська. Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо з Чорноморська.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Олександр Омельченко зі Слов’янська, асистент ВВА – Сергій Приступа з Черкащини, спостерігач ВВА – Віктор Швецов з Одеси.