Останній день турецьких зборів став дуже насиченим для СК «Дніпро-1». Команда провела два тренування та теоретичне заняття – було виконано повний комплект можливої підготовчої роботи.

Ранкове заняття складалося з роботи у тренажерній залі, де гравці по черзі проходили різноманітні станції, та на знайомій галявині – там футболісти виконали чергову серію вправ з прискореннями.

Другому тренуванню передувала теорія, а час на полі був присвячений ігровим вправам. Квадрати, тактичні завдання, міні-турнір та матч на дві третини поля повними складами – спортклубівці і певні задуми відпрацювали, і отримали задоволення від емоційної змагальної складової. Переможцями у невеличкому турнірі чотирьох команд стали «жовті»: Юрчук, Сваток, Цуріков, Соловйов, Булеца, Ваг. А в 10-хвилинній дуелі «синіх» та «білих» перемогу першим приніс єдиний влучний удар Вагнера.

По завершенні тренування команда зробила традиційне фото на згадку та почала готуватися у приємну подорож додому. Завтра вранці «Дніпро-1» вирушить з Анталії до рідного міста.