Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 18-го туру УПЛ. Поєдинок у Полтаві між «Ворсклою» та СК «Дніпро-1», який відбудеться у суботу, 13 березня, і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме Віктор Копієвський з Кропивницького.

Раніше він вже п’ять разів обслуговував матчі за участю спортклубівців і на цей момент паритет: дві перемоги («Дніпро-1» – «Львів» 3:2, «Гірник-Спорт» – «Дніпро-1» 3:5) одна нічия («Десна» – «Дніпро-1» 1:1) і дві поразки для дніпрян, при чому обидва рази спортклубівці поступалися у поточному чемпіонаті ( «Дніпро-1» – «Колос» 0:2 і «Зоря» – «Дніпро-1» 3:1). У цих матчах рефері показав 12 жовтих карток дніпрянам, 10 жовтих і одну червону – їх суперникам. Дніпряни при його суддівстві пробили один пенальті і його не реалізували, а от ворота спортклубівці тричі призначалися 11-метрові удари, два з яких завершувалися взяттям воріт.

На лінії йому допомагатимуть одесити Олександр Павлінов та Віталій Сухін. Четвертий арбітр – Ярослав Козик з Мукачева. Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо з Чорноморська.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми WAR. Головний арбітр ВВА – Денис Шурман з Київщини, асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук зі столиці.