Головний тренер команди СК «Дніпро-1» U-19 Геннадій Щекотилін прокоментував гру проти «Металіста 1925».

– Зрозуміло, що результат сьогодні невдалий, але, напевно, й за змістом гри у вас є претензії до хлопців, особливо по першому тайму?

– Так, збилися на якийсь незрозумілий футбол, з багатьма довгими передачами. При цьому не було компактності, з’являлися великі розриви, погано підбирали м’ячі та вступали у відбір. Відповідно, давали супернику можливість проводити швидкі контратаки, залишаючи зони у себе за спиною. Суперник цим гарно скористався.

– Через юний вік та брак досвіду гравці ще не в змозі оперативно відреагувати та змінити свої дії на полі?

– Ми намагалися корегувати гру ще в першому таймі, підказували, але сьогодні хлопцями керувало якесь побоювання. Особливо у першому таймі. Ми домовлялися грати абсолютно по-іншому, та й вимагаємо ми зовсім іншого стилю гри. Будемо розбиратися, що керувало хлопцями. Але тішить те, що не опускали руки, грали до кінця, у другому таймі створили моменти. Не забили, але це вже момент, над яким будемо працювати.

– Дійсно, при всіх недоліках у другому таймі домінували та за створеними моментами могли претендувати на інший підсумок матчу…

– Вважаю, хлопці непогано вийшли на заміну, підсилили гру. Це сприяло тому, що почали створювати моменти. І звичайно, суперник дотримувався того ж стилю, що в першому таймі: шукав наші помилки. У них було декілька моментів, і гол забили, і один в один виходили. Тому сьогодні так склалося, будемо працювати.