СК «Дніпро-1» — «Десна» – 0:2 (0:1)

Чемпіонат U-21. 6 тур.
17 жовтня, 14:00. Придніпровськ. НТБ «Дніпро».
Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)

Асистенти арбітра: Денис Сердюк (Полтава), Денис Романов (Дніпро)

Четвертий арбітр: Ростислав Дубина (Дніпро)

Спостерігач арбітражу: Євген Абросимов (Одеса)

СК «Дніпро-1»: Зновенко, Сидоренко (Горілий, 78), Кіреєв (Домарацький, 88), Зайков, Кононов, Соловйов, Шинкаренко, Ярмолюк (Лебедєв, 65), Ховайко (Віговський, 88), Заєць, Полонський

Запасні: Веклич, Волинець, Сорока, Жінчин

«Десна»: Караващенко, Рассоха, Пусь, Самойленко, Давиденко, Ветоха, Слотюк, Остапенко (Заворотний, 89), Демяненко, Белич, Чайка (Бакун, 71)

Запасні: Коломієць, Сербін, Роговець, Кибальник, Мироніч

Голи: Чайка (17), Ветоха (90)

Попередження: Давиденко (19), Полонський (27), Рассоха (89), Ветоха (90+2)

Матч молодіжних складів «Дніпра-1» та «Десни» став найкращою ілюстрацією до неписаного футбольного закону «не забиваєш ти – заб’ють тобі». Наша команда провела дуже непоганий матч, переважала повністю суперника, мала безліч моментів, але пропустила двічі та програла. І сухі цифри протоколу справлятимуть потім вже зовсім інше враження.

Володіючи багато м’ячем у першому таймі, молодіжка спортклубівців діяла занадто повільно, чим значно полегшувала завдання суперникам. Зі створеного можна відзначити хіба що удар з-за меж штрафного Заєця, на який у кидку зреагував воротар, та близько десятка кутових. А «Десна» один з небагатьох, але гострих моментів, використала. На 17-й хвилині Чайка переправив у дотик м’яч у сітку після прострілу за правого флангу.

Забитий гол ще більше закрив гру гостей. А наша команда зуміла значно додати у другому таймі. Ось коли прийшли моменти. Двічі ворота «Десни» рятувала поперечина, ще декілька разів дива творив воротар, інколи ударам не вистачало влучності. Пристрілявся здалеку Соловйов, зовсім трохи не влучив у дальній кут Заєць, не пощастило Лебедєву, Шинкаренку та іншим гравцям «Дніпра-1», під чиї удари самовіддано кидалися захисники. І, врешті-решт, за всіма законами жанру «Десна» забила вдруге. Після подачі кутового Ветоха замкнув дальню стійку. На цьому була поставлена гірка крапка.