Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 4-го туру Прем‘єр -ліги. Поєдинок «Десна» – «Дніпро-1», який відбудеться у Чернігові, у суботу, 14 серпня і розпочнеться о 19:30, в полі судитиме харків’янка Катерина Монзуль. Саме вона працювала на обох поєдинках команд у минулому сезоні, і обидві гри закінчилися перемогою дніпрян 2:0. Монзуль вже п’ять разів працювала на матчах за участю СК «Дніпро-1», в яких спортклубівці здобули чотири перемоги і одного разу поступилися: «Дніпро-1» — «Динамо» 3:1, «Дніпро-1» — «Маріуполь» 2:0, «Колос» — «Дніпро-1» 4:1, «Дніпро-1» — «Десна» 2:0, і «Десна» – «Дніпро-1» 0:2. У цих матчах вона показала 7 жовтих карток дніпрянам, 11 їх суперникам, і по одному футболісту вилучала з поля. Двічі Монзуль призначала пенальті на користь дніпрян, і один раз у бік їх воріт. Усі удари було реалізовано.

На лінії їй допомагатимуть сумчанка Марина Стрілецька та Світлана Глушко з Київської області. Четвертий арбітр – Анастасія Романюк з Івано-Франківська. Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо з Чорноморська.

Поєдинок відбудеться за участі відеосистеми. Головний суддя ВВА – Євген Арановський з Києва, асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області, спостерігач ВВА – Сергій Лисенчук зі столиці.