У новий сезон в Прем’єр-лізі спортивний клуб «Дніпро-1» вперше в історії входить із титульним спонсором. Відтепер на футболках нашого клубу буде ім’я всесвітньо відомого букмекерського бренду PARIMATCH.

Тим самим СК «Дніпро-1» увійшов до пулу, який об’єднує 9 клубів Прем’єр-ліги. Співпраця PARIMATCH та СК «Дніпро-1» передбачатиме розвиток клубної маркетингової складової та збільшення кількості вболівальників команди. Діяльність бренду та клубу буде направлена на стратегію сталого розвитку, яка включатиме у себе довгострокові цілі. Вже заплановано декілька акцій, які обов’язково сподобаються вболівальникам та продемонструють яскраві зміни у діяльності клубу.

На презентації перед вболівальниками на «Дніпро-Арені» виступив директор зі зв’язків з громадськістю PARIMATCH Вадим Місюра: Дніпро – велике футбольне місто, де вболівальники звикли до гри найвищого рівня. Дуже радію, що відтепер ми будемо однією командою. Разом з клубом ми докладемо максимум зусиль, щоб подарувати фанатам тільки приємні враження та емоції від футболу. “Дніпро-1” – вже дев’ятий клуб вищого дивізіону серед наших партнерів. Це частина стратегії сталого розвитку українського спорту від Parimatch.