Ліга Європи 2023/24.
Третій кваліфікаційний раунд. Другий матч
Результат першого матчу – 0:3.
Пряма трансляція – УНІАН.
17 серпня. 21:00 (київський час). Кошице. «Кошицька футбольна арена». 5855 глядачів. 
СК «Дніпро-1» – СК «Славія» (Прага, Чехія) 1:1 (1:0) 
Арбітр: Хесус Хіль Мансано. (Іспанія)
Асистенти арбітра: Анхель Невадо, Хавьєр Мартінес (Іспанія)
Четвертий арбітр: Мігель Анхель Ортіс Аріас.(Іспанія)
Арбітр ВВА: Гільєрмо Куадра (Іспанія)
Асистент ВВА: Франциско Хосе Фернандес Моесо (Іспанія)
«Дніпро-1»: 12.Кінарейкін, 26.Каплієнко, 30.Кравець (39.Сваток,73), 5.Сарапій, 42.Пасіч, 18.Бабенко, 22.Рубчинський (34.Танчик,77), 8.Піхальонок (кап) (17.Лєднєв,73), 20.Горбунов (99.Білл.64), 9.Гуцуляк, 7.Філіппов(31.Ківінда,64).
Запасні: 93. Макс Валеф,  4.Пуріта, 6.Горін,  25.Когут.
Головний тренер: Олександр Кучер
«Славія»: 1.Коларж, 3.Холеш (кап), 4.Оусу, 8.Масопуст (21.Доудера, 71), 17.Провод, 19.Дорлі (25.Громада, 85), 23.Шевчик, 10.Зафеіріс, 26.Шранц (27.Влчек,70), 15.Юречка (35.Джурасек.85), 14. Ван Бюрен.(13.Хітіл, 75)
Запасні: 28.Мандус, 31.Сіротнік, 9.Тіжані, 18.Боржил,  29.Томіч,
Головний тренер: Їндржик Трпішовські

Голи: Рубчинський (45+1), Юречка (54)

Попередження: Гуцуляк (25), Бабенко (70).

На другий матч проти «Славії» тренерський штаб дніпрян провів деякі зміни у порівнянні з останньою грою в чемпіонаті про ти «Минаю». На правому фланзі захисту замість травмованого Адамюка з’явився Пасіч, а на флангах півзахисту Лєднєва і Білла замінили Гуцуляк і Горбунов, при цьому для останнього це була лише перша гра у сезоні.

Після розвідки у стартові п’ять хвилин дніпряни поступово стали діяти більш активно. На 8-й хвилині ніхто не відгукнувся на дуже гострий навіс з лівого флангу, а невдовзі рефері відверто пожалів Юречка, не давши тому жовту картку за фол проти Горбунова – цей перспективний штрафний Сарапій виконав у стінку.

Далі гра тривала з великою кількістю єдиноборств, більшою міро у центрі поля і без моментів. Так було до 23-ї хвилини, коли Кінарейкін виграв ближній бій у Бречка – це був перший удар по воротах на дві команди у матчі. Дніпряни відповіли досить швидко – Піхальонок опинився на ударній позиції після пасу Горбунова, і пробив у дальній нижній кут, але Коларж зреагував на удар, а на добиванні першими були захисники.

Далі знову йшла абсолютна рівна гра і наступний момент виник на 35-й хвилині – Ван Бюрен завдав потужного удару метрів з 13-ти, але відмінно зіграв Кінарейкін, у стрибку перевівши м’яч на кутовий.  Перед самою перервою шанс вийти вперед був і у дніпрян, але Сарапій пробив головою з близької відстані прямо у руки голкіперу. Проте гол у роздягальню все ж таки відбувся! Вже у компенсований арбітром час до першого тайму Рубчинський підхопив передачу Бабенка і завдав блискучого удару метрів з 23-х у нижній кут, змусивши капітулювати Коларжа!

А одразу по перерві Піхальонок міг подвоїти рахунок, замикаючі простріл Горбунова, але цього разу Коларж врятував чеську команду від голу. Гості швидко відповіли власним моментом – Ван Бюрен пробив вище воріт з близької відстані, а у наступній контратаці чехи таки забили: Юречка реалізував вихід сам на сам, і хоча спочатку був зафіксований офсайд, проте VAR все ж таки зафіксував взяття воріт – 1:1.

Після забитого голу «Славія» почала впевнено контролювати ситуацію на полі, по довгу тримаючи м’яч, паралельно створюючи моменти – знову кілька разів надійно зіграв Кінарейкін.

У дніпрян пішли заміни, але суттєвого впливу на гру вони не призвели. Було кілька перспективних підходів до воріт, але до гостроти справа не доходила.

У підсумку поєдинок завершився внічию 1:1 і тепер спортклубівці поборються за путівку до Ліги Конференцій.