УПЛ 2020\21. 8 тур. Пряма трансляція – телеканал УНІАН.
31 жовтня. 19:30. Київ. НСК «Олімпійський».
СК «Дніпро-1» — «Динамо» (Київ) 1:2 (1:2)
Головний суддя: Дмитро Кривушкін (Харків)
Судді на лінії: Олександр Павлінов (Одеса), Володимир Висоцький (Запоріжжя).
Четвертий арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Спостерігач арбітражу: Андрій Шандор (Львів)
Арбітр ВВА: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Асистент ВВА: Олександр Корнійко (Миргород)
Спостерігач ВВА: Віктор Швецов (Одеса)
Директор матчу: Олег Спічек (Київ)
СК «Дніпро-1»: 23. Сарнавський, 3. Адамюк, 17. Тейлор, 15. Логінов — к, 11. Цуріков, 97. Ігнатенко (4.Кравченко,72), 76. Піхальонок, 29. Назаренко (5.Коркішко,80) , 20. Ді Франко (77. Чичиков,63) 8. Когут (44.Батагов,63), 7. Довбик (9. Хобленко,63)
Запасні: 33. Юрчук, 2. Сафронов, 14. Ярмолюк, 39. Сваток.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч
«Динамо»: 35. Нещерет, 4. Попов, 7. Вербіч (22. Родрігес,63), 8. Шепелєв (5.Сидорчук,85), 15. Циганков — к, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 25. Забарний, 29. Буяльський (17.Леднєв,72), 89. Супряга, 94. Кензьора.
Запасні: 51. Моргун, 6. Белуце, 13. Шабанов, 14. Де Пена, 19. Гармаш, 99. Дуелунд.
Головний тренер: Мірча Луческу
Голи: Назаренко (22, пас Когут), Адамюк (34, автогол), Циганков (43).
Попередження: Ігнатенко (50), Буяльський (55), Назаренко (77), Кендзьора (87), Попов (90), Піхальонок (90+3).

На «домашній» матч у столиці, який був перенесений до Києва на прохання «Динамо», дніпряни виставили на гур проти лідера чемпіонату практично той же склад, що тиждень тому у гостях переграв «Львів» (3:1), але за виключенням двох гравців, які орендовані у «Динамо» і за умовами контракту не можуть виступати проти клубу, з яким у них підписаний основний договір – це Дубінчак і Булеца, місця яких у стартовому складі зайняли відповідно Цуріков і Ді Франко.

Кияни очікувано одразу захопили територіальну перевагу, але спортклубівці у захисті перекрили підступи до власних воріт, спокійно перериваючи намагання динамівців створити щось гостре у володіннях Сарнавського. Така гра тривала до середини першого тайму, аж доки спортклубівці не провели результативну атаку: Піхальонок з середини поля розвинув атаку, знайшовши пасом Когут, який віддав пас на фланг Назаренку, і Олександр блискуче качнувши захисника відмінно пробив у дальню дев’ятку з кута штрафного майданчику – 1:0 на користь СК «Дніпро-1»!

Тільки на 30-й хвилині гри динамівці завдали свій перший удар по воротах дніпрян, але Андрієвському явно бракувало влучності, а ще за кілька хвилин він завдав другий удар номінальних гостей, але він взагалі був більше регбійним. І тим не менш динамівці відновили рахунок першим же влучним ударом, при цьому його завдав… Адамюк, який головою намагався перервати навіс Циганкова.

До завершення першого тайму залишалося лише кілька хвилин, коли динамівцям вдалося забити удруге. Після навісу з лівого флангу Цуріков вибив м’яч до лінії карного майданчику і після удару Шепелєва і скидки Буяльського, м’яч опинився у Циганкова, який влучно пробив у дальній кут метрів з десяти.

Другий тайм тривав у цілком рівній боротьбі. Динамівці, які вели у рахунку не форсували події, а дніпряни намагалися спіймати суперника не помилках у захисті. Непоганий момент для удару був у Піхальонока, але його заблокували захисники, а от Хобленко таки пробив з вигідної ситуації, але тут треба було перекидати голкіпера, який трохи залишив ворота, а так м’яч, пройшовши, низом опинився в руках у Нещерета.  При цьому і особливої роботи у Сарнавського в другому таймі не було,

Спортклубівці до останнього намагалися відігратися і вже у компенсований арбітром час дніпряни отримали право на перспективний стандарт, але кияни зуміли відбитися. У підсумку дніпряни поступилися, давши справжній бій учаснику групового раунду Ліги Чемпіонів.

Пресслужба СК «Дніпро-1»