УПЛ 2023/24. 12 тур.
Пряма трансляція – youtube-канал ФК «Кривбас».
28 жовтня. 14:15. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник».
«Кривбас» (Кривий Ріг) – СК «Дніпро-1» 3:0 (2:0) 
Головний суддя: Дмитро Панчишин (Харків)
Судді на лінії: Євген Петраков (Черкаси), Сергій Приступа (Черкаська область)
Четвертий арбітр: Олександр Омельченко (Слов`янськ)
Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Черкаси)
Арбітр ВВА: Денис Шурман (Київська область)
Асистент ВВА: Віктор Матяш (Донецька область)
Спостерігач ВВА: Юрій Мосейчук (Чернівці)
Делегат УАФ: Ярослав Дерев’янко (Дніпро)
«Кривбас»: 33.Кліщук, 5.Стецьков, 13.Бескоровайний (кап), 7.Полнєдєльнік, 55.Нябейе, 23.Іліч, 11.Татарков (6.Приходько, 70) 21.Кузик (10.Хомченовський,63), 27.Дебелко (14.Луньов,70), 94.Задерака, 78.Кожушко (80.Прінс, 88).
Запасні: 30.Маханьков, 1.Хома, 2.Рябов, 17.Семотюк, 97. По, .18.Устименко, 99.Блізніченко, 15.Гончарук.
Головний тренер: Юрій Вернидуб
«Дніпро-1»: 12.Кінарейкін, 26.Каплієнко (20.Горбунов, 46), 30.Кравець, 5.Сарапій, 3.Адамюк (34.Танчик, 56), 18.Бабенко (19.Вітіньо, 62), 22.Рубчинський, 8.Піхальонок (кап) (42.Пасіч, 73), 9.Гуцуляк, 17.Лєднєв, 7.Філіппов (11.Мірошніченко, 56).
Запасні: 33.Юрчук, 4.Пуріта, 6.Горін, 28.Маркос Андре.
Головний тренер: Юрій Максимов

Голи: Кожушко (11, 51), Кузик (41).  На 87-й хвилині Лєднєв не реалізував пенальті (вище воріт).

Попередження: Піхальонок (43), Лєднєв (77), Кравець (90).

На поєдинок проти «Кривбасу» головний тренер дніпрян провів мінімальні зміни у складі команди в  порівняні з грою в Полтаві, котра відбулась менше трьох діб дому. У центрі захисту знову вийшов Сарапій, котрий відбув дискваліфікацію, при чому замінив він капітана команди Сватка, у якого невелике пошкодження після гри з «Ворсклою», а також до основи повернувся Рубчинський, а Горбунов розпочав гру на лаві для запасних.

Обидві команди розпочали активно. У стартові три хвилини вони обмінялися неточними ударами і кутовими, а у відповідь на перший влучний удар у матчі Гуцуляка (Клищук накрив сферу у ближньому куті), «Кривбас» міг відкрити рахунок після того, як Кінарейкін не влучив по м’ячу за межами карного майданчику, але на щастя для дніпрян, м’яч пройшов повз воріт. А на 11-й хвилині господарі відкрили рахунок – розрізний пас правим флангом призвів до виходу двох гравців криворожан на воротаря, і Кожушко з пасу Кузика спокійно забив м’яч у порожні ворота.

Далі перший тайм в цілому тривав за рівної гри. Дніпряни більше володіли м’ячом, але до гостроти це не призводило. Криворожанки, які грали до перерви по сильному вітру, намагалися його використати. На 32-й хвилині Кінарейкін відбив небезпечний навіс-удар зі штрафного з відскоком від газону від Коровайного, а удар Задераки з меж карного майданчику був вище воріт. У підсумку, незавдовго до перерви господарі зуміли подвоїти рахунок після відмінного удару Кузика в дальню дев’ятку з кута штрафного майданчику.

Другий тайм дніпряни розпочали своїми атаками, але на 51-й хвилині спортклубівці пропустили контратаку і знову  зіграла зв’язка Кузик Кожушко – перший віддав, а другий замкнув пас партнера, до якого не дотягнувся Кінарейкін.

Проте навіть програючи три м’ячі дніпряни намагалися шукати щастя в атаці. Гості подали серію кутових після чого мали чудову нагоду скоротити рахунок, але Клищук зреагував на удар Мірошніченка, а після добивання Гуцуляка м’яч влучив у голову Бескоровайному. Не пощастило дніпрянам навіть при виконанні пенальті, котрий заробив Мірошніченко – Лєднєв пробив вище воріт Клищука.

У підсумку дніпряни поступилися і перервали свою переможну серію у чемпіонаті України.