Ліга Конференцій 2022/23.
Група Е. 6 тур.
3 листопада. 19:45 (київський час). Алкмар (Нідерланди). «АЗ-стадіон»
Трансляція – платформа МЕГОГО
АЗ (Алкмар, Нідерланди) – СК «Дніпро-1» 2:1 (1:1) 
Головний суддя: Анастасіос Папапетру (Греція)
Судді на лінії: Тріфон Петропулос,і Іорданіс Аптосоглу (Греція).
Четвертий арбітр: Андреас Гамаріс.(Греція)
АЗ: 12.Верхюлст, 5.Керкез, 22.Деккер (9.Павлідіс, 46), 31.Беукема, 3.Хацідіакос, 8.Класі (кап) (25.Базур, 90), 10.Д.де Віт, 6.Рейндерс (14.Коопмейнерс,90), 11.Карлссон (19. ван Бредероде,65), 7.Одгор (23.Лахдо,65), 2.Сугавара.
Запасні: 1.Віндаль-Йенсен, 13.Вестервелд,  17.Барасі, 28.Бюрмеестер, 34. М. де Віт.
Головний тренер: Паскаль Янсен
«Дніпро-1»: 93.Валеф, 6.Бузанелло, 5.Сарапій, 39.Сваток (кап), 3.Адамюк, 18.Бабенко, 22.Рубчинський (25.Когут.86), 8.Піхальонок, 13.Амаш, 29.Назаренко (2.Кононов, 89), 7.Довбик.
Запасні: 1.Рибак, 12.Кінарейкін, 33.Юрчук, 15.Логінов,
Головний тренер: Олександр Кучер

Голи: Одгор (8), Довбик (40), Павлідіс (87).

Попередженн: Бузанелло (56), Д.де Віт (69)

На вирішальний матч за перше місце у групі ліги Конференцій, яка надає пряму путівку до 1\8 фіналу турніру, тренерський штаб дніпрян виставив повністю той же самий склад, який три дні тому грав із «Чорноморцем» в УПЛ, при цьому в очі кинулося те, що в запасі команди лишилися тільки три польових гравця, адже лазарет спортклубівців залишається переповненим.

Гра розпочалася у повільному темпі. Команди по черзі подовгу контролювали м’яч, але перша ж гостра атака господарів, яка трапилася на 8-й хвилині, призвела до голу – Одгор головою замкнув навіс Карлссона. Дніпряни досить швидко перевели гру на половину поля суперника і упродовж однієї хвилини двічі загрожували воротах? Спочатку Верхюлст ногою відбив підступний удар Піхальонка, а в наступній атаці надійно зіграв після удару головою Довбика. В середині тайму запам’ятався потужний постріл Бабенка, коли голкіпер АЗ лише поглядом проводжав м’яч, що пролетів поруч із дев’яткою.

Тільки після цього на невеликий час ініціативою заволоділи футболісти АЗ. Спочатку Одгор пробив вище воріт, а після цього Валеф врятував команду після удару Беукеми, а його ж добивання вже було неточним. Також було кілька гострих прострілів з правого флангу від Сугавари, але з ними впоралися дніпряни.

Ближче до перерви спортклубівці знову активізувалися і після масованої атаки Піхальонок закинув м’яч на лівий фланг Амашу, якому з другої спроби таки вдалося прострелити на Довбика, котрий у боротьбі із захисником поповнив свій бомбардирський багаж у Лізі Конференцій, відновивши рахунок у грі. У підсумку дніпряни дуже добре відіграли перший тайм, який цілком закономірно закінчився унічию.

На початку другого тайму господарі мали чудовий шанс знову вийти вперед, коли дніпряни помилилися при розіграші м’яч у власному карному майданчику, але  Павлідіс пробив повз воріт. Дніпряни не відсиджувалися в обороні, але гостроти в їх діях стало менше, ніж до перерви, все ж таки давалася взнаки втома. Інтрига протистояння фактично тривала до фінального свистка – лише на 88-й хвилині Павлідісу вдалося результативно замкнути головою навіс Сугавари. Проте навіть після цього спортклубівці не склали зброю – вже у компенсований арбітром час рахунок міг зрівнятися: після навісу Довбика Базур завдав удар по власних воротах, але голкіпер АЗ зумів зреагувати на постріл партнера, відбивши м’яч у стійку. У підсумку дніпряни мінімально поступилися і зайняли друге місце у групі.