Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 8-й тур. 

 6 жовтня. 17:00. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник».

«Кривбас» (Кривий Ріг) – СК «Дніпро-1» 2:0 (0:0)

Арбітриня: Вероніка Васильченко (Слов’янськ),

Асистентки арбітрині: Марія Зобенко (Дніпро), Олександра Лещенко (Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Олексій Гавеля (Кривий Ріг).

Спостерігач арбітражу: Олександр Головков (Северодонецьк)

Делегат УАФ : Ярослав Дерев’янко (Дніпро)

«Кривбас»: 12.Келюшик, 22.Басанська, 20.Сонкенг, 2.Кулібалі, 33.Алексанян, 98.Семків (кап), 18.Авраменко (99.Ольхова,46), 74.Махіра (11.Стекольщикова 90+3),, 10.Янчук, 27.Мусунгу, 7.Тян (88.Белякова.59). Запасні: 23.Ху, 17.Хидагло, 4.Левченко, 15.Іванова.

Головний тренер: Костянтин Фролов

«Дніпро-1»: 12.Рябовол, 26.Аілінкій, 21.Пороходніченко, 7.Синько, 4.Немець (10.Аслаханова,77), 25.Куніна, 8.Кумеда, 2.Левицька (кап), 71.Тюхтій, 91.Тараканова, 20.Крючкова (11.Новосельська,64, 17.Рудь,90). Запасні: 31.Маліборська, 22.Логвінова, 24.Гапйдай, 29.Балашко, 15.Жукова, 5.Вакуленко, 77.Тараба.

Головна тренерка : Олена Кудзієва.

Голи: Янчук (82), Мусунгу (89)

Попередження: Кулібалі (52), Белякова (75)

Дніпрянки дуже непогано налаштувалися на матч проти одного з лідерів вітчизняного жіночого футболу. Цього разу Олена Кудзієва вирішила підсилити оборону, перевівши на позиції лівої захисниці Немець, а також знову в основі вийшла Пороходніченко. Перший тайм спортклубівки дуже спокійно і обережно захищалися, перекриваючі підступи до власних воріт. За стартові 45 хвилин у господарок було лише три перспективних моменти – двічі Тян пробила повз воріт, а найгостріше було на 8 хвилині, коли Мусунгу завдавала удар головою після подачі з кутового, але Аілінкій винесла м’яч з лінії воріт. Одного разу після закидання Левицької зі штрафного у карному майданчику криворожанок виникла справжня пожежа, але дніпрянки так і не довели справу до удару.

А на початку другого тайму дніпрянки завдали свій перший удар – Тараканова з гострого кута пробила під поперечину, і Келюшик з великими труднощами перевела м’яч на кутовий. Невдовзі Валентина отримала болючий удар з-за по ногах від Кулібалі, за що та отримала попередження. Відзначимо, що потім був ще один подібний момент, але цього разу легіонерка криворожанок покарана не була і залишилась на полі.

Тим часом, час спливав, спортклубівки дуже впевнено захищалися, а на 77-й хвилині Аілінкій зуміла завдати удар головою після навісу Левицької, проте м’яч прийшов у руки голкіперці.

Тільки після цього господарки зуміли створити небезпечний момент, але Рябовіл виграла ближній бій у Басинської. Дніпрнки тримали до 82-ї хвилин, аж поки Мусунгу прорвалася лівим флангом і прострелила у воротарський майданчик, де Янчук зуміла проштовхнути м’яч у сітку.  Інтрига трималася практично до завершення матчу, і тільки на 89-й хвилині господарки зуміли забити другий гол, при чому у цей момент тривалий час на лінії свого карного майданчику лежала гравчиня «Дніпра-1».

У підсумку спортклубівки поступилися, але показали якісну і самовіддану гру, за яку, безумовно, заслуговують на добрі слова.